Restaurant Flammen – General Manager, Sønderborg
Går du med en drøm om at åbne en ny restaurant?
Flammen har succes og udvider, og du kan blive den første General Manager i Flammen i Sønderborg. Flammen er en familiejet restaurantkæde med stærke værdier og et unikt koncept efter opskriften: En velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer?
Har du ledelseserfaring fra restaurations- eller detailhandelsbranchen, og er du ambitiøs og selvstændig, er det sikkert dig, vi søger som øverste ansvarlig for ca. 45 medarbejdere , som du selv vil være med til at ansætte.
Med branchens vel nok bedste bonusordning uden loft, er du igennem skabelsen af en god bundlinje i restauranten selv med til at bestemme din løn.
Jobbet
Du vil have det overordnede ansvar for at skabe en helt ny arbejdsplads – forretningsmæssigt og menneskeligt. Du skal gå forrest i målet om at levere værtskab i verdensklasse, samt at buffeten er af topkvalitet. Du skal motivere dit personale til, at I sammen udlever Restaurant Flammens koncept:
”At skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag”
Du vil ikke blot få ansvaret for at skabe Sønderborgs foretrukne restaurant, men også for at skabe byens bedste arbejdsplads!
Dine primære opgaver bliver:
- At sikre gode gæsteoplevelser hver gang
- At motivere og udvikle dine medarbejdere
- At kvalitetssikre konceptet og restauranten som helhed
- At opnå indtjenings- og omkostningsbudgetterne
- At sikre, at procedurer og arbejdsgange er optimale
- Renlighed og hygiejne i restauranten
- Daglige driftsopgaver som vagtplanlægning, bookingopsætning, leverandørkontakt m.v
Personen
Du er den fødte stjerne inden for gæsteservice og drift. Du har erfaring som restaurantchef eller som leder fra detailbranchen, og du ved hvilke værdiskabende mekanismer, der kendetegner en veldrevet restaurant.
Du evner at tænke både strategisk og taktisk, og samtidig er du en pragmatisk hands-on person, der mestrer eksekvering og struktur i din tilgang.
Du trives i en performancekultur med familiære værdier, og du brænder for at skabe resultater i Flammen i Sønderborg.
Det forventes, at du:
- Sikrer varme og hyggelige gæsteoplevelser gennem tilfredse og engagerede medarbejdere
- Har lyst til at gå forrest og være en del af driften
- Indfrier omkostnings- og indtjeningsbudgetter
- Varetager den daglige drift med særligt øje for gæsterne
- Er smilende og opmuntrende
- Har gode kommunikationsevner og evner personaleudvikling
- Har faglig stolthed og følger arbejdsopgaverne til dørs
- Evner at samarbejde på tværs
- Har forståelse for almen IT og systemer
Dine muligheder
Du bliver en del af en passioneret dansk virksomhed, hvor du vil få direkte indflydelse på resultaterne og herigennem din egen indtjening. Du får i høj grad frihed til at præge din egen stilling.
Du bliver en del af en flad organisation med et uformelt arbejdsmiljø og du vil få lov at vise alle dine talenter.
Derudover tilbyder Flammen:
• Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø, hvor tillid er i højsædet
• En varierende arbejdsuge med stor indflydelse på dagligdagen
• En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor dagene alligevel ikke er ens
• En gagepakke med fast løn, pension og sundhedsordning – og en attraktiv bonusordning
Ansøgning
Flammen samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 4035 6931 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. Ansøgninger behandles løbende.
Restaurant Flammen er etableret af familien Rosenfeldt Sunddal, der består af forældrene Ketty og Flemming og børnene Martin og Kristina. Den første Flammen restaurant åbnede i 2009 i Kolding. I dag er der 16 restauranter i kæden. Flammen er især kendt for sin kvalitets buffet med mange forskellige slags kød, tilbehør, sauce og salat. Læs mere på www.restaurant-flammen.dk