Raunsborg – Direktør – Stærk salgsprofil


Søg stillingen


Hudplejeprodukter –– Profitabel vækst

Raunsborg er på få år blevet etableret som et anerkendt brand inden for effektive og milde skønhedsprodukter på det danske marked. Virksomheden har en stærk ejerkreds med bl.a. Jim Lyngvild som står for design af Raunsborgs produkter og fungerer som virksomhedens ansigt udadtil.   

Produkterne sælges i udvalgte detailkæder primært beliggende i Danmark og på Raunsborgs egen webshop. Ambitionen er at skabe markant vækst ved at udbygge markedspositionen i Danmark samt at få Raunsborg etableret på udvalgte eksportmarkeder.

Vi søger en salgsdrevet og topmotiveret profil, som får en enestående mulighed for at forløse Raunsborgs potentiale med sit engagement og gode købmandskab.  

Jobbet

Med reference til bestyrelsen får du det overordnede ansvar for virksomhedens udvikling og drift.

Du skal videreudvikle virksomhedens samlede salgsindsats og skabe profitabel vækst gennem målrettet og kontinuerlig udvikling af de forskellige salgskanaler – primært detailkæder, specialbutikker og e-commerce. Du vil herudover stå for udvikling og eksekvering af de rette salgsstrategier. Rollen kræver en dedikeret indsats, hvor du selv vil være den drivende kraft i det opsøgende salgsarbejde.   

Som Direktør for Raunsborg vil du få support fra et velfungerende team, som tager sig af markedsføring, kundesupport og drift af virksomhedens webshop. Du skal via passion og inspiration motivere teamet, således I sammen udvikler Raunsborgs position i markedet med gode produkter, høj service og gode kundeoplevelser.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Udvikle de rette strategier og taktiske indsatser for at styrke markedspositionen.
 • Opbygge og udvikle kunderelationer gennem værdibaseret salg.
 • Kontraktforhandlinger.
 • Identificering af nye afsætningskanaler.
 • Budget, herunder salgsbudget og pipeline.
 • Opbygning af organisationen.
 • Lede, udvikle og støtte et stærkt og dedikeret team.
 • Bestyrelsesbetjening.

For at imødekomme de ambitiøse mål skal du være indstillet på at gå forrest og have øje for, at eksekvering og performance er altafgørende.

Du skal være indstillet på ca. 30 rejsedage.

Arbejdsstedet er i Assens.

Personen

Vi søger en stærk profil med betydelig erfaring indenfor salg af FMCG. Erfaringen ses gerne indenfor hudpleje, kosmetik eller tilsvarende kombineret med god erfaring fra stærke brands.

Du arbejder med et skarpt forretningsorienteret fokus, og har tidligere lykkedes med at skabe betydelig markedsmæssig udvikling og vækst. Det er vigtigt, at du har erfaring med udvikling af distributionskanaler i DK og på eksportmarkeder samt forståelse for mekanismerne i både detail og e-commerce.

Rollen som direktør kræver en energisk og synlig leder med veludviklede kommunikative evner. Du skal kunne træde ind i rollen med dynamik og autoritet samtidig med, at du udviser respekt og ydmyghed for det eksisterende.

Du er god til at etablere og vedligeholde kunderelationer, har stærke forhandlingsevner og en god forretningssans.

I øvrigt kan man sige om dig, at du:

 • kan udvikle og eksekvere på salgsstrategier samt omsætte planer til resultater.
 • er en naturlig leder, der kan tage ansvar for et område med kæmpe vækstpotentiale.
 • har et kommercielt mindset og gode analytiske evner. 
 • har gode kommunikative evner og forståelse for marketing og PR.
 • formår at kombinere dit drive og vindermentalitet med teamwork for øje.
 • er en motivator, som glædes ved at inspirere og coache dine kollegaer til at nå ambitiøse mål.
 • behersker engelsk og gerne de nordiske sprog på forhandlingsniveau. 

Dine muligheder

Dette er en unik mulighed for at stå i spidsen for en vækst-case! Jobbet giver dig spændende faglige udfordringer og mulighed for at fortsætte din egen kommercielle og ledelsesmæssige udvikling.

Du kommer til at arbejde i et innovativt miljø i en mindre virksomhed med stort potentiale. Du får kompetente og motiverede kollegaer samt en handlekraftig ejerkreds med korte beslutningsgange.

Arbejdsmiljøet er åbent og uformelt, hvor du vil have rig mulighed for at præge udviklingen med dine ideer og erfaring. 

Ansøgning

Raunsborg samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles løbende og fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

Raunsborg er et seriøst hudplejebrand med effektive og milde skønhedsprodukter. Produkterne designes i samspil med Jim Lyngvild, hvorefter de færdigudvikles af branchens dygtigste fagfolk, som sammensætter de rigtige ingredienser fra den nordiske natur med inspiration fra Flora Danica. Alle produkterne er udviklet og produceret i Danmark.

Produkterne sælges i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder. Virksomheden er beliggende i Assens.

Læs mere på www.raunsborg.dk

Søg stillingen

08 / 2023