Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Pilgrim – CEO


Søg stillingen

Kommerciel, vækstorienteret lederprofil til stærkt smykkebrand 
 
Pilgrim er midt i en positiv og spændende udvikling. Selskabet har gennem de seneste 3 år været igennem en transformationsproces, hvor fokus har været at forbedre indtjeningen på selskabets wholesalekunder samt på at styrke de interne processer, herunder IT-platformen.  
 
Tiden er nu kommet til at ansætte en ny CEO, som skal være med til at sikre fortsat fremdrift. Stillingen er ideel for den stærkt kommercielle profil, der brænder for at drive en international virksomhed, og som samtidig evner at arbejde både strategisk og operationelt. 

Jobbet

Med udgangspunkt fra selskabets hovedkontor i Skanderborg bliver din nøgleopgave at fortsætte transformationsprocessen og herigennem med særligt fokus på salg og marketing løfte virksomheden til det næste niveau i forhold til især den europæiske omsætning og indtjening. Som en del heraf bliver du naturligt selv en aktiv spiller i forhold til at opbygge og drive salget på udvalgte større kunder.   
  
Selskabet driver 31 egne butikker i Danmark og har herudover en anseelig wholesale- og konsignmentforretning. Samtidig øges selskabets onlinesalg løbende i såvel eget regi som hos tredjepartsforhandlere. Det er en nøgleopgave at udvikle en stærk omnichannel strategi samt tilsikre at den understøttes af intelligent og effektiv marketing. Her vil det være en særlig vigtig opgave, at fastholde Pilgrim som et stærkt brand.  
  
Det vil endvidere være vigtigt, at du finder den rette balance mellem strategisk fokus og udnyttelse af din egen stærke faglighed inden for salg. Vigtigt er det, at du også har fokus på at inddrage og udvikle hele værdikæden og sikre at organisationen fagligt og ledelsesmæssigt er rustet til den fremtidige vækst. 

Personen

Det er afgørende, at du som kommende CEO for selskabet har omfattende og gerne international erfaring med de forskellige salgskanaler. Du er forhandlingsvant på højt niveau og har bred erfaring fra omnichannel-virksomhed med særligt fokus på salg og marketing.   
 
Pilgrim er en ejerledet virksomhed, og selskabets hovedaktionær er desuden medlem af direktionen og ansvarlig for design og koncepter. Det er afgørende, at Pilgrims kommende CEO kan håndtere dette og kan se styrken i muligheden for et nært samarbejde med selskabets stifter og hovedaktionær.   
 
Som type er du en teamplayer, og det forventes, at du bruger den fornødne tid på at analysere selskabet og sætte dig ind i selskabets DNA, inden du søsætter gennemgribende aktiviteter. Samtidig har du evnen til at balancere respekten for selskabets historie med ønsket om en fortsat progressiv udvikling. Du formår således på en konstruktiv måde at udfordre gældende konventioner og sikrer herigennem den nødvendige fremdrift og fremelsker resultatfokus og en vinderkultur.   
 
Du er den resultatorienterede “købmand” med stærke forhandlingsevner, gode koordinerende evner og evnen til at sælge budskaber og opnå kompromisser. Samtidig er du en delegerende og moderne leder, der opnår resultater via sparring. Erfaring fra smykker/fashion eller relateret branche vil være en fordel. 
 
Endvidere er du vant til at arbejde med strategiske indsatser for hele værdikæden og har vist, at du kan skabe profitabel vækst. Sidst, men ikke mindst har du en solid ledelseserfaring, hvor du er vant til at lede og motivere ledere samt skabe en stærk sammenhængskraft.  

Dine muligheder

Vi tilbyder et job, hvor du med reference til bestyrelsen får ansvar for hele værdikæden og skal være i front for virksomhedens fortsatte udvikling. Du får mulighed for at bringe både dine kommercielle, ledelsesmæssige og menneskelige kompetencer i spil. Du vil blive en del af en værdidrevet virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere. Løn og ansættelsesvilkår forhandles på et individuelt, konkurrencedygtigt niveau.

Ansøgning

Pilgrim samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du ervelkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen”nedenfor.

Med mere end 35 års erfaring og solide rødder i Skanderborghar Pilgrim slået sig fast som et stærkt smykkebrand i både ind- og udland.Pilgrim sælges i dag i mere end 35 forskellige lande, og med fire Fashionkollektioner og to Classic kollektioner årligt med håndlavede smykker, ure ogsolbriller, følger Pilgrim tidens tendenser og tilbyder et miks af fashion ogklassiske smykker til kvinder. Pilgrim er desuden en dansk, familieejetvirksomhed, som på verdensplan har ca. 200 engagerede og positive medarbejdere,der alle sætter en dyd i at skabe succes for virksomheden. Pilgrim er endynamisk virksomhed, hvor hjertevarme og respekt for medmennesker er dyder, derprioriteres højt. Du kan læse mere på www.pilgrim.dk

Søg stillingen

01 / 2019
Pilgrim