PC Schematic A/S – Sales Manager – nyoprettet stilling


Søg stillingen

Brænder du for salg og for den kommercielle del af forretningen, og har du mod på at arbejde med både små virksomheder og store internationale koncerner? Kan du se dig selv som personen, der sætter rammen for den videre udvikling af salget og dermed den samlede forretning, i en virksomhed med nogle af markedets bedste produkter? Så har du muligheden hos PC Schematic A/S! 
 

Ny stilling i en stærk organisation

Med reference til CEO får du en varieret og selvkørende hverdag, hvor du arbejder både salgsstrategisk og analytisk samt på det operationelle niveau. Din hovedopgave er at definere salgsstrategien for de kommende 3 år og skabe vækst gennem nysalg og etablering af et stærkt netværk til relevante danske virksomheder. Samtidig holder du en tæt kontakt med eksisterende kunder, dels omkring opfølgning på nuværende projekter og dels i forhold til at være på forkant med deres behov og nye mulige projekter. 

I tæt samarbejde med CEO’en sætter du den strategiske retning. Du har fingeren på pulsen omkring nye salgs- og vækstmuligheder, og du holder dig løbende opdateret på markedet, trends, kunder og konkurrenter. I takt med at salget stiger, sikrer du den rette salgsorganisation og påtager dig den faglige ledelse af eksisterende og kommende kommercielle medarbejdere. 

Udover salg, tilbudsudarbejdelse og kontraktforhandlinger er det også din rolle at være i tæt dialog med eventuelle samarbejdsrelationer og distributører i både ind og udland. 
 

Relationsopbygger med stort drive

Du har erfaring med salg til tunge industrikunder, gerne af software løsninger/SaaS. Du har erfaring med opsøgende salg og relationsopbygning og har med succes udviklet din egen kundeplatform. Du har erfaring med at arbejde selvstændigt og trives med at være selvkørende. Du har formentlig en relevant videregående uddannelse og har interesse for IT og teknologi.

Din succes i jobbet afhænger af din evne til at ”åbne døre” til de rette beslutningstagere og være vedholdende og opfølgende i dialogen. Dette kræver resultatfokus, selvtillid, stærke kommunikative evner og en god fleksibilitet, når modstanden melder sig. 
 

Unik mulighed – levér resultaterne og voks sammen med virksomheden

Som person har du et højt energiniveau og trives med det længerevarende relationer, ligesom du er positiv og løsningsorienteret i din tilgang. 

Du tilbydes et yderst attraktivt job, hvor du får frie hænder til at forme rollen og salget i virksomheden.
 

Hvordan kommer du i betragtning til stillingen?

PC SCHEMATIC A/S samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Kristian Storm Aagaard på telefon 20526695 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen”-knappen.

PC SCHEMATIC A/S er etableret i 1978 og har gennem mere end 40 været blandt el og automationsbranchens bedste. PC SCHEMATIC A/S er kendt som skaberne af el-branchens dokumentations løsning, PCSCHEMATIC Automation. Men først og fremmest er de kendt for deres effektive og kompetente support.
Gennem de sidste 40 år har PC SCHEMATIC A/S således stået på mål for høj kvalitet, både i form af deres produkter men i særdeleshed også i den faglige sparring og support som de tilbyder deres kunder, hvad enten der er tale om den lille lokale virksomhed eller den store internationale koncern. 

Søg stillingen

11 / 2023