Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

oneA A/S – Økonomichef


Søg stillingen

Har du lyst til at arbejde med strategisk økonomistyring i en virksomhed i vækst med klare værdier og mål? 
Så har ONE A en spændende mulighed som Økonomichef, hvor du får det overordnede ansvar for økonomifunktionen i en selvstændig stilling, hvor du får stor indflydelse i hele organisationen. 

 
OM ONE A 
ONE A blev grundlagt i 2008, som resultatet af en gennemtænkt idé om at udfylde en niche i branchen indenfor smart home-teknologi (og udført i de fineste materialer).  
Igennem årene er ONE A blevet en global aktør med salg i 40 lande, der imidlertid har fået status som den foretrukne løsning for prisbelønnede arkitekter, designere og ingeniører. ONE A brandet er bygget op omkring princippet om at kombinere belysning med smart teknologi. Strenge krav til håndværk og æstetisk design danner grundlaget for et arkitektonisk system, der bringer funktionalitet og harmoni i ethvert miljø — uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der skabes visuel harmoni med designet af stilrene og enkle produkter, der har en absolut minimal synlighed.  
Alle produkter er 100% designet og produceret i Danmark. Det er vigtigt at essensen af “made in Denmark” repræsenteres mens der samtidig arbejdes på at drive teknologien ind i fremtiden for moderne arkitektur og design.  
 
Beliggende i den idylliske landsby Sønder Stenderup, syd for Kolding, er ONE A Headquarter fuldstændig præget af idealerne for brandet, hvilket udgør et perfekt miks af design og smart teknologi. 
 
 
STILLING 
Som økonomichef vil du indgå i chefgruppen og referere til den øverste ledelse. Du vil få ansvaret for virksomhedens overordnede økonomi, regnskab og rapportering. Du skal sikre korrekt databehandling og optimere forretningsprocesser, der understøtter valide afrapporteringer til ONE A og eksterne myndigheder. Der er behov for en forretningsorienteret og strategisk tilgang til at udarbejde økonomisk optimale beslutningsoplæg. Du vil skulle bidrage med at sikre de gode beslutninger omkring ONE A. Du vil som økonomichef blive ansvarlig for økonomi og regnskab. 

 
HOVEDOPGAVER 
  • Strategisk økonomistyring og udarbejdelse af økonomiske beslutningsoplæg.   
  • Optimere interne forretningsgange og kontrolsystemer.   
  • Udarbejdelse af fastlagte rapporteringer til direktionen.  
  • Fastlægge og gennemføre dialogbaseret økonomistyring.  
  • Interne analyser af datagrundlag, herunder kostpriser og dækningsgrader mm.   
  • Udarbejdelse af budgetter og vedligehold heraf.  
  • Hands on vedr. daglig bogføring. 


 

DINE KVALIFIKATIONER 
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. eller HD i regnskab. Du har erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en produktionsvirksomhed. Du har erfaring med ledelse, er vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation og kan motivere og udvikle medarbejdere. Du har en solid erfaring med Navision og implementering af dette, da ONE A står overfor en fuld implementering i 2018. Du behersker engelsk i både skrift og tale.   
 
Som person har du et højt drive og en proaktiv adfærd. Du arbejder struktureret og analytisk med dine opgaver. Du er god til at fastholde overblikket og formår at fokusere på detaljer, når det er påkrævet. Du kan formidle komplekse økonomiske problemstillinger på en klar og forståelig måde. Du har gennemslagskraft og føler dig godt tilpas med at tage initiativer og skabe gode resultater sammen med andre.  


 

DU TILBYDES 
Du tilbydes en meget selvstændig stilling med stor indflydelse, hvor du i høj grad selv er med til at udfylde rammerne. Du bliver en del af et stærk lederteam i en virksomhed med et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø. 
 
KONTAKT 

ONE A samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 24258808for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Søg stillingen

07 / 2018
oneA A/S