OK – Leder Teknisk E-mobilitet


Søg stillingen


Dynamisk og menneskeorienteret leder til nyt teknisk team

Er du klar til at sætter strøm til OK’s strategiske ambitioner i den grønne omstilling?

Til OK’s hovedkontor i Viby søger vi en leder til det nyoprettede team Teknisk E-mobilitet. Teamet er fortsat under opbygning, så du har rig mulighed for at sætte præg på både kultur, processer og værktøjer.

Teamets ansvarsområde er at varetage hovedparten af processerne i værdikæden tilhørende Teknisk E-mobilitet. Det indebærer alt lige fra indkøb, planlægning og koordinering af projekter til endelig idriftsættelse af ladestandere.

Teamet installerer mere end 1.000 ladestandere rundt om i Danmark hvert år, og nye bliver løbende opsat.

Jobbet

Som leder af Teknisk E-mobilitet sikrer du følgeskab og høj motivation i dit team. Du arbejder tæt sammen med interessenter på tværs af organisationen i eksekveringen af projekter, hvor du blandt andet bidrager med juridisk indsigt og kontraktstyring. Opgaverne vil i hovedtræk være:               

 • Daglig ledelse af teamet, pt. bestående af fire projektledere og en koordinator, fordelt over hele Danmark.
 • Koordinering af aktiviteter og grænseflader i forhold til øvrige afdelinger i OK ifm. installation af ladestandere.
 • Styring af udbudsprocesser for indkøb (Udbud/Tilbud/Forhandlinger/Indkøb).
 • Tovholder på forhandling af rammeaftaler.
 • Ansvar for aftaler med installationspartnere (BTC og BTB) og servicepartnere.
 • Sparringspartner for Projektledelsen, Indkøb samt øvrige afdelinger i OK.
 • Bistå implementering og vedligeholdelse af processer og administrative systemer, der er relevante for salg og indkøb.
 • Ansvar for lageraftaler.

Personen

Vi søger en lederprofil, gerne med erfaring fra en lignende rolle i et krydsfelt mellem juridiske og kommercielle opgaver, kombineret med et par års ledelseserfaring. 

Du har en relevant videregående uddannelse inden for indkøb, jura eller erhvervsøkonomi. Alternativt har du en ingeniørmæssig baggrund med en interesse for det kommercielle. El-teknisk viden kan være en fordel, men er ikke et krav. Derudover forestiller vi os, at du er:

 • Velbevandret i juridisk terminologi og kontraktstyring med erfaring i udbuds- og tilbudsprojekter.
 • Analytisk og struktureret med et stærkt eksekveringsdrive.
 • En dygtig kommunikator, der kan begå dig på alle niveauer i organisationen – både mundtligt og skriftligt.
 • Robust og åbensindet og i stand til at interagere med kolleger og andre interessenter, f.eks. kunder, partnere og leverandører.
 • Resultatorienteret – du trives i en dynamisk kultur, hvor det går stærkt.
 • God på engelsk, som du taler og skriver på forhandlingsniveau.

Dine muligheder

Stillingen som leder af Teknisk E-moblilitet er en spændende mulighed for at fortsætte karrieren i en stor dansk virksomhed med en grøn agenda. Eftersom der er tale om en ny stilling, vil der være frihed til at forme rollen inden for rammerne, samt gode muligheder for at udvikle faglige og personlige kompetencer. 

Som leder af Teknisk E-mobilitet vil du indgå i et tværorganisatorisk samarbejde i OK, blandt andet med salgsafdelingerne, projektledelsen samt indkøbsafdelingen. Teknisk afdeling er organiseret under markedsområdet ”Bilist”, og du vil være en del af ledergruppen for Marked Bilist bestående af 11 ledere. 

Ledelse i OK er en disciplin, der trænes og dyrkes, og som ny leder får du værktøjskassen fyldt op med ledertræning for at sikre, at ledelsen i OK har et fælles sprog. Som en del af lederudviklingsprogrammet for alle ledere indgår lederne i netværksgrupper på tværs af organisationen. Her møder du andre ledere, både fra OK og fra datterselskaber – OK Plus, Energiteknik A/S, Dansk Varme Service og EnergiData.

Vil du være med fra start?

Du er velkommen til at kontakte Susanne Reinert fra GML-HR på tlf. nr. 21158781 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt og løbende, så tøv ikke med at søge stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Energiselskabet OK
OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK-koncernen er godt 800 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere om os på www.ok.dk.

 

Søg stillingen

05 / 2022