OK – Head of Indirect Procurement


Søg stillingen

Har du erfaring med ledelse af en Indirect Procurement afdeling i en større virksomhed, og motiveres du af at bygge en helt ny afdeling op fra bunden? Så er det sikkert dig, vi søger til en nyoprettet stilling som Head of Indirect Procurement i OK.

Jobbet

I samarbejde med et eksternt konsulentfirma har OK lavet en afdækning af, at der er et stort potentiale i at samle alt indirekte indkøb, som i dag ligger decentralt i mange forskellige afdelinger. Som Head of Indirect Procurement bliver det din opgave at opbygge og drive OK’s nye Indirect Procurement afdeling fra bunden.

Dine primære opgaver i den første tid:

  • Afdækning af det samlede nuværende indkøbs setup af indirekte indkøb i hele OK, herunder prisbenchmark
  • Afdækning af omkostningsbesparelses potentialet i alle kategorier
  • Udarbejdelse af fremtidens “operating model” i Indirect Procurement
  • Prioritering og udarbejdelse af implementeringsplan, herunder udarbejdelse af målsætninger og KPI’er

 

Herefter bliver det din opgave at eksekvere på planerne. I første omgang bliver du selv en del af det operationelle arbejde samtidig med, at du løbende opbygger og leder en organisation bestående af 3-5 Category Managers i takt med, at flere og flere kategorier bliver samlet.

Stakeholder management og hensigtmæssig forandringsledelse i forhold til at flytte de mange indkøbsopgaver fra decentrale stakeholders til den nye centrale Indirect Procurement afdeling bliver afgørende for succes i jobbet.

Du får reference til Supply Chain Direktøren, og du får domicil på hovedkontoret i Viby ved Århus.

Personen

Du har en kommerciel uddannelse og flere års erfaring med ledelse af en Indirect Procurenment afdeling fra en større organisation med mange stakeholders. Du har skabt solide resultater igennem central styring af Indirect Procurement, og du er en dygtig og motiverende leder. Du har erfaring med omfattende change management processer, og du evner at forklare og motivere de svære beslutninger med afsæt i det forretningsmæssige rationale.

Herudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med at håndtere kompleks data og har analytiske evner
  • Har solid erfaring med indkøb, kontraktforhandling og kontraktstyring
  • Har erfaring i at arbejde med indkøbsmodeller
  • Kommunikerer ubesværet og motiverende med stakeholders på alle niveauer
  • Har en solid forretningsforståelse og blik for besparelses potentialer
  • Motiveres af at skabe resultater igennem forandringer og konstante forbedringer

Dine muligheder

Stillingen som Head of Indirect Procurement er nyoprettet, og du får i høj grad indflydelse på jobindholdet, og herigennem er du med til at præge OK’s fortsatte udvikling. I stillingen får du mulighed for at bringe dine kompetencer i indirekte indkøb i spil i en helt ny kontekst, og du kommer til at bygge Indirect Procurement afdelingen op helt fra bunden.

I OK er ledelse en disciplin, der trænes og dyrkes, og du får som leder i OK din værkstøjskasse fyldt op for at sikre, at ledelsen i OK har et fælles ledelsessprog. Du kommer derudover til at indgå i ledernetværks grupper på tværs af hele OK organisationen.

Ansøgning

OK samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK-koncernen er godt 900 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. OK har mere end 100 års erfaring på energimarkedet. I OK er der  fokus på forbrugernes behov, og derfor er OK også med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere på www.ok.dk

Søg stillingen

02 / 2023