Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Northern – International Key Account Manager


Søg stillingen

Tænker og handler du innovativt og entreprenant, og vil du se og opleve Spanien helt tæt på, så er rollen som International Key Account Manager hos Northern måske jobbet for dig. Vi søger en branchekendt profil, som vil være med til at udvikle nye produkter og skabe tætte relationer med eksisterende og nye avlere i Spanien.

Jobbet

Northern skal videreudvikle sig på en bredere produktportefølje fra Spanien, hvilket du som International Key Account Manager skal være med til. Din opgave bliver både produktudvikling selvstændigt og i samarbejde med avlerne i Spanien, ligeså vel som du arbejder med kundeporteføljen primært på det skandinaviske marked i tæt samarbejde med dine kollegaer. 

 

Som International Key Account Manager er dit fokus at bygge videre på eksisterende relationer i Spanien samt at udnytte nye muligheder indenfor produktudvikling og nye avlere.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Kontakt og opbygning af samarbejdsaftaler med nye avlere i Spanien 
 • Vedligeholdelse af eksisterende aftaler med nuværende avlere i Spanien 
 • Produktudvikling i samarbejde med avlerne 
 • Salg til nye og eksisterende kunder primært på det skandinaviske marked og til DACH-regionen
 • Kundepleje og herunder sikre, at virksomheden står stærkt i kundernes bevidsthed
 • Budgettering, forecast og opfølgning – herunder kalkulationer
 • Fokus på afgange og ordrehåndtering i tæt samarbejde med Backoffice i Danmark
 • Analyse af data og optimering 

Personen

Vi søger en person, der har lyst til at opleve den spanske kultur indefra, og som er indstillet på at blive udstationeret i Murcia provinsen (Pulpi) efter ca. 9 måneders introduktion i Danmark, alt afhængig af din baggrund.

 

Der forventes ingen specifik teoretisk baggrund, men en kommerciel forståelse og branchekendskab er nødvendig.

 

Du er udviklingsorienteret og ikke bange for selv at opsøge nye relationer. Du evner at begå dig i en dynamisk og innovativ virksomhed og motiveres af at skabe succes individuelt og sammen med resten af teamet. Du har en passion for salg og tænker på at skabe værdi for kunden i alt, hvad du foretager dig. 

 

Som person kan man sige om dig, at:

 • Du er resultatorienteret og selvkørende med et ukueligt drive og engagement
 • Du arbejder målrettet og fokuseret og får afsluttet dine opgaver
 • Du mestrer forhandlingsteknik og har en købmands næse for god forretning
 • Du er beslutsom og vedholdende og bliver ved, indtil du når dine mål
 • Din personlighed skinner igennem som troværdig og entusiastisk
 • Du er stærk på relationer og er ikke bange for at åbne nye døre    

 

Desuden er du flydende i spansk og engelsk. Tysk vil være en fordel. 

Dine muligheder

Du bliver en del af en innovativ virksomhed, hvor der er en stærk entreprenørånd, og hvor du har mulighed for at se dine ideer blive til virkelighed. Du får en unik mulighed for at være bosat i Spanien og nyde den spanske kultur, samtidig med at du er en del af en stærk dansk virksomhed med alt, hvad det indebærer af gode vilkår. Jobbet er selvstændigt, hvor mange opgaver skal løses på egen hånd, og hvor du i samarbejde med dine kollegaer i Danmark skal være med til at løfte Northern til nye højder.

Ansøgning

Northern samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen på telefon 2494 8800 eller mail jn@gml-hr.dk for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen”. 

Northern sælger frugt og grøntsager samt løsninger, der skaber værdi på bundlinjen for både producenter og detailhandlere. Northern leverer friske produkter 365 dage om året i hele Europa og har kontorer i Danmark og Spanien. Hovedkontoret er beliggende i Food Innovation House i Vejle, hvor Northern beskæftiger sig med trends, emballering, smag, sikkerhed, bæredygtighed, sundhed – i tæt samarbejde med producenter og detailhandlere.

Søg stillingen

10 / 2019
Northern