Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Nordic Houseware Group A/S – Team Leader til Customer Support


Søg stillingen

Nordic Houseware Group A/S søger en erfaren Team Leader til Customer Support. Du får ansvar for et team af dygtige medarbejdere der servicerer kunderne i virksomhedens to selskaber; Plast-Team og Room Copenhagen. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø med en bred kontaktflade til logistik, produktion, salg og kunder i flere lande.

Jobbet
Du bliver ansvarlig for den daglige drift af afdelingen der består af 6 medarbejdere. Opgaven består blandt andet i at opbygge og vedligeholde et højt fagligt niveau, sikre implementering af nye processer og motivere og udvikle teamet. Du er, som Team Leader, selv ”hands-on” på opgaverne, og vil derfor også selv i høj grad indgå i driften og have ansvar for support af kunder.

Med reference til virksomhedens Customer Support & Process Development Director, bliver du en del af en dynamisk afdeling og vil have tæt kontakt med alle virksomhedens afdelinger, især salg og marketing i Danmark, logistik, transport og produktionsplanlæggere placeret både i Danmark og Polen.

 

Profil
Vi søger dig der trives i et uformelt miljø, hvor tingene ofte går stærkt, og derfor er det vigtigt at du udviser fleksibilitet og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye forretningsgange og systemer. 
Du arbejder selvstændigt, tør træffe beslutninger og arbejder struktureret med både opgaver og planlægning. 

Derudover forventer vi at du:

•    Har som minimum et par års erfaring med teamledelse
•    Har erfaring med kundeservice eller KAM Support
•    Er god til at opbygge og vedligeholde relationer med folk på alle niveauer i en organisation
•    Ud over dansk, kan begå dig på engelsk på højt niveau i skrift og tale og generelt har stærke kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt. 
•    Arbejder struktureret og systematisk.
•    Er rigtig god til Excel og generelt har flair for IT og systemer og har du kendskab til Axapta vil det være en fordel

 

Dine muligheder
Du tilbydes et bredt ansvar og en høj grad af frihed i en spændende vækstvirksomhed. Virksomheden holder til i attraktive lokaler i Nærum, tæt på motorvej og offentlig transport.  

 

Ansøgning
Nordic Houseware Group A/S samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Konsulent hos GML-HR Mie Reenberg på telefon 41136000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Nordic Houseware Group fungerer som shared sevice center for de to virksomheder Room Copenhagen A/S og Plast Team A/S. I Nordic Houseware Group varetages fælles funktioner som finans, produktudvikling og supply chain, herunder Customer Support.

Plast Team A/S er Nordens ledende virksomhed inden for design, udvikling og produktion af plastikprodukter til hjemmet i produktkategorierne Storage, Kitchen, Cleaning og Laundry.

Room Copenhagen A/S har en unik markedsposition med fokus på licensaktiviteter, som blandt andet omfatter aftaler med The LEGO® Group. Den forsatte internationale vækst vil blandt andet ske inden for produktkategorierne Storage, Food and Drink. 

 

Søg stillingen

09 / 2020
Nordic Houseware Group A/S