Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Neye – IT-stærk og kommerciel E-commerce Manager


Søg stillingen

Indgående erfaring med udvikling og drift af webshop samt digitale salgs- og kommunikationsplatforme.

Jobbet

NEYE A/S har gennem de seneste år præsteret solid vækst. Fremadrettet ønsker NEYE A/S at styrke denne udvikling gennem yderligere fokus og optimering af kædens digitale salgs- og kommunikationsindsats. Med reference til NEYE’s CEO bliver du – i tæt samarbejde med NEYE’s Brand Director – ansvarlig for at drive og optimere den kommercielle udvikling af neye.dk og øvrige digitale tiltag. Du indgår i kædens ledergruppe og får det ledelsesmæssige ansvar for den digitale afdeling, som pt. omfatter to dygtige specialister. 
 
Du bliver ansvarlig for løbende at udvikle, justere og implementere den digitale strategi, herunder formulere og prioritere indsatsområder og konkrete digitale udviklingsprojekter. Et hovedfokus vil være at styrke relationen til kunderne gennem fremragende kundeoplevelser på NEYE’s digitale platforme med blik på kundens rejse på tværs af online og offline kanaler.  
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver: 
 
 • Udvikle og implementere NEYE’s digitale strategi 
 • Tage ejerskab på alle platforme og systemer, der understøtter den digitale salgs- og kommunikationsindsats; Episerver, RichRelevance, InRiver, Globase m.v. 
 • Løfte neye.dk til næste niveau og skabe yderligere vækst  
 • Løbende identificere nye muligheder og udvikle koncepter og projektplaner 
 • Initiere og styre diverse udviklingsprojekter, herunder forskellige omni-channel tiltag 
 • Vedligeholde og optimere websitets og shoppens struktur, indhold og funktioner  
 • Have fokus på at optimere købsflowet gennem konverteringsoptimering og usability 
 • På sigt drive webshoppen videre på de nordiske markeder. 
 • Sikre et godt samarbejde med resten af NEYE’s organisation 

Personen

Du kommer med en relevant uddannelse, ideelt set en kandidatgrad inden for IT eller marketing. Du har dertil opnået solid E-commerce erfaring, herunder gerne erfaring med at lede specialister. Du sidder som to’er i en af branchens førende E-commerce afdelinger, alternativt formår du at kombinere din erfaring fra den digitale verden med din retail erfaring. 
 
Din erfaring indebærer tæt samarbejde med marketingafdelingen og/eller digitale bureauer, ligesom du har opnået dokumenteret succes med web og digitale marketingplatforme. Du besidder indgående viden om metoder og best practices inden for udvikling af digitale produkter, ligesom du besidder et godt overblik over teknologier til eksekvering af de digitale produkter, f.eks. CMS og web analyseværktøjer som Google Analytics. Sidst men ikke mindst har du opnået solid indsigt inden for usability, A/B split tests og SEO. Du brænder for at få systemerne til at ”spille” og stille de optimale værktøjer til rådighed for marketingafdelingens kommunikationsindsatser. 
 
Som person kan man sige om dig, at: 
 
 • Du besidder et strategisk og kommercielt mind-set og er drevet af at skabe forretningsmæssige resultater 
 • Du har en analytisk og struktureret arbejdsstil – er meget datadrevet samt IT- og systemstærk 
 • Du er pro-aktiv; kan tage styringen og organisere, er vedholdende og kan holde kursen 
 • Du er en teamplayer, som naturligt samarbejder tværfagligt, herunder involverer relevante kompetencer og interessenter 
 • Du er i besiddelse af godt købmands-gen og kan få meget ud af lidt 
 • Du er nysgerrig og derfor konstant opdateret på trends og best practice på området 
 • Du begejstres både af at arbejde strategisk og med ”fingrene nede i suppen” på operationelt niveau 
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale 

Dine muligheder

NEYE kæden er kendetegnet ved en stærk holdånd og familieværdier. Miljøet er uhøjtideligt, tonen ligefrem og man hjælper hinanden. Virksomheden er i en spændende udvikling – særligt med fokus på digitalt salg og kommunikation. Der er tale om en udfordrende stilling med masser af ansvar og indflydelse, samt mulighed for at spille en vigtig rolle i virksomhedens fremtidige vækstplaner.

Ansøgning

NEYE A/S samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Lars Gaarde på telefon 21210094 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

 

NEYE A/S er en fondsejet, landsdækkende butikskæde med speciale indenfor lædervarer. NEYE A/S forhandler en lang række internationalt og nationalt anerkendte mærker, og er Danmarks taskeekspert inden for kufferter, tasker, skoletasker, rygsække og accessories. Den første NEYE butik åbnede i 1881 på Vimmelskaftet i København, hvor virksomheden den dag i dag også har sit hovedkontor. Virksomheden har 43 butikker fordelt i hele Danmark samt en webshop og beskæftiger omkring 350 medarbejdere landet over. For yderligere information om NEYE A/S henvises til www.neye.dk.

Søg stillingen

05 / 2018
Neye