Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Neye – Ambitiøs regionschef til Jylland


Søg stillingen

 

Med reference til den administrerende direktør får du et medansvar for at drive og videreudvikle NEYE-kæden til markedets førende destination for tasker og accessories. Du får en central rolle i en ambitiøs vækststrategi med fokus på kundeoplevelsen, som styrkes gennem investeringer i butikkerne, udvikling af medarbejderne og implementering af services, der støtter op omkring en profitabel omni-channel model.
 

Jobbet

Du for P/L ansvar for regionen, som omfatter 17 butikker i Jylland. Dit ansvar vil være at optimere den daglige drift, sikre en optimal organisation i regionens butikker samt udvikle omsætning og indtjening til gavn for kræftforskning, som NEYE-fonden donerer sit overskud til.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Opfølgning på butikkernes salg og indtjening samt udarbejdelse af handlingsplaner på baggrund af resultater og mål
 • Skabe indbydende, aktuelle og salgsklare butikker med høje standarder, herunder eksekvering af kampagner og øvrige salgsfremmende tiltag
 • Motivere butikschefer og medarbejdere i regionens butikker til at skabe uforglemmelige kundeoplevelser
 • Være butikschefernes sparringspartner i personalespørgsmål og bidrage til en kontinuerlig udvikling af såvel butikschefer som medarbejdere i butikkerne
 • Være butikkernes bindeled til kædens hovedkontor, herunder samarbejde med bl.a. ledergruppen på tværs af emner og projekter
 • Sikre at butikkerne overholder kædens retningslinjer og koncept, herunder anspore til og sikre deling af Best Practice
 

Personen

Du har flere års dokumenteret succes fra en tilsvarende stilling i et kædekoncept med fokus på personligt salg. Desuden er det en stor fordel, hvis du tidligere i din karriere har erfaring som butikschef, så du forstår dine kommende medarbejderes hverdag, herunder muligheder og udfordringer. Du skal have interesse og flair for at skabe indbydende butikker, ligesom din værktøjskasse inden for salgscoahing og driftsoptimering forventes at kunne flytte regionen og NEYE til et endnu højere niveau.

 

Du er en dygtig leder med sunde ledelsesmæssige værdier – en synlig leder, som udviser handlekraft, initiativ og engagement. Du besidder en stor arbejdskapacitet, og du håndterer ubesværet en stor kontaktflade til såvel butikkernes kompetente medarbejdere som til dine øvrige kolleger i kæden. 

 
I øvrigt kan man sige om dig, at:
 • Du er resultatorienteret, målrettet og proaktiv 
 • Du har god kommerciel forståelse med en købmands næse for udvikling og muligheder  
 • Du er en stærk kommunikator og har forståelse for opgaven som coach, rollemodel og motivator
 • Du besidder et grundlæggende positivt og optimistisk livssyn, og du formår at skabe tilslutning og følgeskab 
 • Du trives i en hverdag, der kræver hurtig omstilling fra strategiske projekter til operationelle problemstillinger, der kræver handling nu og her. 
 • Du trives i en flad og dynamisk organisation med korte beslutningsveje
 

Dine muligheder

Du tilbydes ansættelse i en spændende virksomhed med et godt formål. Lønnen er attraktiv og efter kvalifikationer, og du tilbydes derudover, bilordning, fri telefon og internet samt en attraktiv personalekøbsordning.

Ansøgning

NEYE samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner, Lars Gaarde på telefon 2121 0094 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Der ønskes tiltrædelse snarest muligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

NEYE-Kæden, som består af 42 butikker fordelt over heleDanmark samt en webshop, er markedsleder inden for tasker og accessories. NEYEer fondsejet, og fonden støtter sygdomsbekæmpende forskning igennem sit overskud.Kæden, som beskæftiger ca. 400 medarbejdere, vil være kendt for det største ogbedste udvalg af tasker og accessories inden for fashion, fritid og rejs. Læsmere på www.neye.dk.

Søg stillingen

01 / 2019
Neye