Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Nettolager.dk A/S – Online marketing og salg – Udlejningsplatform


Søg stillingen

Erfaren person med stærke referencer!

 

Nettolager har en stærk position på det danske marked for udlejning af opbevaringsrum. Virksomheden ekspanderer kraftigt med åbning af nye afdelinger, udvikling af konceptet og nye services. Som en del af denne udvikling styrkes organisationen nu med en stærk profil inden for online marketing og salg.

 

Vi søger en person med erfaring, som kan fremvise gode resultater. Det er vigtigt, at du er i stand til at løfte niveauet fra dag et og dermed får en hurtig start i jobbet.

Jobbet

Du bliver, med reference til den kommercielle chef, ansvarlig for at drive og udvikle virksomhedens online salg og marketing. Du skal være med til at sætte en høj standard samt udvikle salg og marketing med henblik på at øge kendskabsgraden og optimere udlejningsprocenten i de enkelte afdelinger. Det forventes, at du kommer som ’eksperten’, der kan være med til at optimere virksomhedens online salg og marketing.

 

Du får en afvekslende hverdag på kontoret, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med følgende opgaver:

 

  • SEO, Adwords, analytics, e-mail marketing og Facebook bl.a. med ugentlige videomøder med samarbejdspartnere.
  • Salg med fokus på optimering af udlejningsprocent i de enkelte afdelinger.
  • Udarbejdelse af marketingplaner i forbindelse med åbning af nye afdelinger og afstemt med aktivitetsniveauet i de enkelte afdelinger.
  • Udvikling og vedligehold af App og hjemmeside i tæt samarbejde med ekstern samarbejdspartner.
  • Udvikling af kampagner og opfølgning på disse.
  • Udvikling af salg til erhverv

 

Det vil være vigtigt, at du holder dig orienteret om udviklingen inden for online marketing, så du kan udfordre eksterne samarbejdspartnere og give sparring til ledelsen omkring den kommercielle udvikling.

Personen

 

Du har omfattende praktisk erfaring med online salg og marketing, gerne fra forskellige brancher. Det vil være vigtigt, at du har erfaring fra en intern rolle i en ’rigtig virksomhed’, hvor du har skabt udvikling og gode resultater.

 

Du kommer med opdateret viden på området og en særlig evne til at omsætte din viden til praktiske og effektive løsninger. Du er ansvarsbevidst, tæt på udviklingen og sætter en ære i at skabe resultater (ROI).

 

Du er stærk i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere og formår at stille krav og bygge en tillidsfuld relation til disse.

 

Du trives med krav og forventning om en ihærdig arbejdsindsats. Du vil blive udfordret på din evne til at skabe udvikling og finde løsninger, der virker. Du arbejder selvstændigt, struktureret og har styr på detaljer.

Du evner at sætte ting i gang og få dem gennemført. Som person er du ambitiøs, proaktiv, robust og vedholdende.

 

Bopæl i fornuftig afstand fra kontoret i Slagelse.

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en ekspansiv virksomhed, og bliver en del af et handlekraftigt og kompetent team. Der er store forventninger til, at du med din erfaring og viden giver Nettolager et markant løft inden for salg og marketing, og dermed bidrager til den fortsatte udvikling. Du får en selvstændig rolle, hvor du kan være med til at præge udviklingen og selv tilrettelægge din hverdag. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår.

 

Ansøgning

Nettolager samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

 

 

Nettolager blev grundlagt i 2010 og er i dag Danmarks største udlejer af opbevaringsrum med 44 afdelinger fordelt i store dele af Danmark. Succesen er skabt ved at tænke anderledes og gøre opbevaring så billigt, nemt og fleksibelt som muligt med et stærkt selvbetjeningskoncept. Virksomheden er i gang med en markant ekspansion med åbning af nye afdelinger hver måned. Samtidig arbejdes der løbende på udvikling af konceptet med fokus på at gøre det let og sikkert for kunden. Virksomheden er i god gænge og økonomisk velfunderet. Virksomheden beskæftiger i alt 38 personer, hvoraf 12 er på hovedkontoret i Slagelse. Læs mere på www.nettolager.dk

Søg stillingen

09 / 2019
Nettolager.dk A/S