Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Nettolager.dk A/S – Kommercielt ansvarlig – Succesfuld udlejningsplatform


Søg stillingen

Videreudvikling af salg, marketing og kundeservice

 

Nettolager har en stærk position på det danske marked for udlejning af opbevaringsrum. Virksomheden ekspanderer kraftigt med åbning af nye afdelinger, udvikling af konceptet og nye services. I den forbindelse styrkes organisationen med en kommercielt ansvarlig leder af kontoret. Stillingen er nyoprettet og indbefatter ansvaret for salg, marketing, kundeservice og IT.

Jobbet

Du bliver med reference til direktøren ansvarlig for virksomhedens samlede kommercielle aktiviteter. Du skal være med til at udvikle salg og marketing med henblik på at øge kendskabsgraden og optimere udlejningsprocenten i de enkelte afdelinger. Det forventes, at du kommer med friske øjne og kan være med til at optimere processerne omkring salg og marketing.

 

Nettolager har et godt omdømme, og det er vigtigt, at der løbende arbejdes på at udvikle ydelser og kundeservice og derigennem kundeoplevelsen.

 

Du får en afvekslende hverdag på kontoret, hvor du ud over ledelse i høj grad selv bliver udførende. Dine opgaver bl.a. bliver:

 

  • Salg med fokus på optimering af udlejningsprocent i de enkelte afdelinger.
  • Udarbejdelse af marketingplaner i forbindelse med åbning af nye afdelinger og afstemt med aktivitetsniveauet i de enkelte afdelinger.
  • SEO, Adwords, analytics, e-mail marketing og Facebook.
  • Udvikling og vedligehold af App og hjemmeside i tæt samarbejde med ekstern samarbejdspartner.
  • Ledelse af kundeservice herunder udarbejdelse af vagtplaner.
  • Budgetansvarlig for marketing og IT
  • Administration og opfølgning.
  • IT drift og indkøb herunder løbende udvikling af kundesystem.

 

Ledelse og udvikling af kontorets medarbejdere, hvor der er 4 på fuld tid, 3 på deltid og 5 weekendvagter.

 

Det vil desuden være vigtigt, at du holder dig orienteret om udviklingen i branchen generelt og inden for online marketing, så du kan give sparring til direktøren og bidrage til den videre udvikling.

Personen

Vi søger en dygtig leder med stærke kommercielle kompetencer. Du har omfattende erfaring med online marketing, hvor du har været med til at skabe udvikling og gode resultater. Du skal desuden have erfaring med at drive salgsprocessen og meget gerne med ansvar for kundeservice. Vigtigt er det, at du har kunden i centrum.

 

Du har gode administrative færdigheder, arbejder disciplineret og har blik for udvikling af procedurer og arbejdsgange. Du har en veludviklet forretningsforståelse og en god evne til at prioritere din indsats og derigennem skabe resultater.

 

Som ansvarlig for IT forventer vi, at du kan afdække behov og i tæt samarbejde med ekstern samarbejdspartner sikre virksomhedens IT-drift.

 

Du er en dygtig leder, som formår at motivere og udvikle dine medarbejdere og skabe et stærkt og serviceminded team.

 

Du arbejder selvstændigt, struktureret, planlæggende og har styr på detaljer. Du evner at få ting gennemført ved rette mix af fastholdenhed og fleksibilitet. Som person er du ambitiøs, proaktiv, robust og vedholdende. Du er tillidsvækkende og kommunikativt stærk med en god evne til at bygge længerevarende forretningsmæssige relationer.

 

Bopæl i fornuftig afstand fra kontoret i Slagelse.

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en ekspansiv virksomhed, og bliver en del af et handlekraftigt og kompetent team. Du får mulighed for at bruge alle dine kommercielle og ledelsesmæssige erfaringer og dermed bidrage til den fortsatte udvikling og forløsning af virksomhedens potentiale. Der er store forventninger til, at du kan medvirke til markant udvikling inden for salg og marketing. Du får en selvstændig rolle, hvor du kan være med til at præge udviklingen og selv tilrettelægge din hverdag. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår.

Ansøgning

Nettolager samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Nettolager blev grundlagt i 2010 og er i dag Danmarks største udlejer af opbevaringsrum med 44 afdelinger fordelt i store dele af Danmark. Succesen er skabt ved at tænke anderledes og gøre opbevaring så billigt, nemt og fleksibelt som muligt med et stærkt selvbetjeningskoncept. Virksomheden er i gang med en markant ekspansion med åbning af nye afdelinger hver måned. Samtidig arbejdes der løbende på udvikling af konceptet med fokus på at gøre det let og sikkert for kunden. Virksomheden er i god gænge og økonomisk velfunderet. Virksomheden beskæftiger i alt 38 personer, hvoraf 12 er på hovedkontoret i Slagelse. Læs mere på www.nettolager.dk

Søg stillingen

08 / 2019
Nettolager.dk A/S