Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

My Home – Head of Commercial med indkøbsbaggrund


Søg stillingen

Vi søger en erfaren Head of Commercial, til at indgå i ledergruppen og udbygge My Home Møblers position på markedet. Du får det overordnede ansvar for indkøbs- og marketingafdelingen, og gennem fremragende indkøbsarbejde sikrer du at My Home Møblers aggressive vækststrategi om at fordoble omsætningen over de næste to år bliver indfriet.

My Home Møbler er en veldrevet virksomhed med 36 butikker og en webshop i Danmark og er en del af Svenske Bygghemma Group, som er Nordens førende inden for E-handel med boligindretning og byggemarked.

Jobbet

Med reference til CEO, får du ansvaret for alle produkter og kampagner på tværs af alle salgskanaler.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Indkøb, produktudvikling og sortimentsudvikling
 • Sourcing af produkter primært i Østen og i Østeuropa, hvilket indebærer 30 – 40 årlige rejsedage
 • Ledelse af Commercial afdelingens 5 medarbejdere
 • Kampagneplanlægning og markedsføring af møbler og boligindretning på alle kanaler
 • Udvikle struktur og faste rammer for sortimentsplanlægning og kommunikationen mellem indkøb og marketing til den øvrige del af organisationen
 • Udarbejde og implementere leverandør- og indkøbsaftaler
 • Udvikle in-store marketing, således at kunden får den bedste indkøbsoplevelse

Personen

Du har minimum 5-8 års erfaring med indkøb og import af boligindretning fra Østen og Østeuropa. Derudover har du ledelseserfaring fra en indkøbsafdeling i detailhandel eller i møbelbranchen. Du har desuden kendskab til design, kvalitet og kvalitetssikring på møbler, tekstiler og accessories til boligen.

Som person kan man sige om dig, at:

 • Du er resultatorienteret og beslutsom
 • Du er handlekraftig og trives i et ambitiøst miljø, hvor mål og performance præger kulturen
 • Du evner at skabe struktur i arbejdsopgaverne for derigennem at skabe effektive arbejdsgange, både for dig selv og dine medarbejdere
 • Du er kreativ og udviklingsoreinteret, og du har et positivt og konstruktivt mindset
 • Du har stærke samarbejdsevner og er en god kommunikator

Dine muligheder

Du overtager stillingen efter My Home Møblers stifter, Jan Hallas, som vil sikre, at du får en enestående viden og indsigt i branchen samt introduktion til My Home Møblers samarbejdsrelationer. My Home Møbler har aggressive vækstambitioner, i særdeleshed på E-handel, og du får en meget vigtig rolle i at eksekvere denne strategi. Du bliver en del af My Home Møbler’s ledergruppe og du får dermed også stor indflydelse på de strategiske beslutninger.

Ansøgning

My Home Møbler samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon +45 4035 6931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

My Home Møbler er en møbelkæde, som tilbyder kvalitetsmøbler til lave priser. My Home Møbler blev etableret i Randers i 2006 og er i dag landsdækkende med 36 butikker i Danmark. My Home Møbler fokuserer på import direkte fra fabrik uden dyre mellemled. Samtidig er kvalitet og service i højsædet, hvor faguddannet personale bidrager med rådgivning i butikkerne, og hvor hurtig og effektiv ekspedition præger My Homes Møblers online platform. Læs mere på www.myhomemøbler.dk

Søg stillingen

03 / 2020
My Home