Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

MultiLine A/S – Category Manager


Søg stillingen

Ambitiøs Category Manager til spændende stilling hos MultiLine A/S 

Har du erfaring med indkøb og lyst til at udvikle din kommercielle kompetencer i en velfungerende indkøbsafdeling? Har du ledelsesmæssige ambitioner? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som Category Manager hos MultiLine A/S i Sorø. 
  

Jobbet 

Som Category Manager får du ansvar for at udvikle og drive din ”egen” kategori indenfor bl.a. borddækning, lys, sække i plast og papir samt papemballage. Dette indebærer ansvar for salgsperformance og indtjening, og betyder et tæt samarbejde med salgs- og marketingorganisationen samt leverandører i ind- og udland.  

I stillingen ligger også en rolle som sparringspartner til indkøbschefen i det daglige, men også som stedfortræder når denne er ude af huset. Der vil ogsåvære projektopgaver i samarbejde med indkøbschefen, du vil altså få en central rolle i indkøbsafdelingen med gode faglige og karrieremæssige udviklingsmuligheder. Du skal forvente cirka 10-15 rejsedage om året. 

Derudover vil dine arbejdsopgaver være: 

 • Udvikle og sanere produktporteføljen på baggrund af analyser og markedsundersøgelser 
 • Kontakt til og forhandling med leverandører i ind- og udland for at sikre optimale samhandelskonditioner 
 • Rådgiver for salgsorganisationen i udbudsforløb 
 • Produkttræning af salgsorganisationen 
 • Aktiv deltagelse i kundebesøg sammen med salgskonsulenter 
 • Administration og daglig vedligeholdelse af data i IT-systemer 

 

Med reference til indkøbschefen bliver du en del af et team på 7 Category Managers i en velfungerende indkøbsafdeling, hvor tonen er uformel og humoristisk, og hvor der er ”højt til loftet”.  

 

Din profil 

Du har enten en kommerciel eller akademisk uddannelse på minimum bachelorniveau. Derudover forventes det, at du har en udpræget kommerciel forståelse, og har et par års erfaring fra en indkøbsafdeling evt. i en stilling som produktchef eller junior Category Manager.  

Vi søger dig der er ambitiøs og ønsker en stilling med mulighed for at drive din ”egen” kategori. Du er drevet at af skabe resultater og har desuden stærke kommunikations- og samarbejdsevner. 

Du…. 

 • Er selvstændig – tager naturligt ejerskab for dit forretningsområde 
 • Er målrettet, resultatorienteret og arbejder struktureret og ansvarsfuldt med dine opgaver 
 • Er analytisk stærk og træffer beslutninger på baggrund af facts og egne erfaringer 
 • Har en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer 
 • Er forhandlingsvant og praktiserer det gode købmandskab  
 • Har gode engelskkundskaber i både skrift og tale 
 • Har erfaring med projektledelse 
 • Har ledelsesmæssige ambitioner, men ledelseserfaring er ikke et must 
 • Sætter en ære i at være på forkant med trends og tendenser indenfor din kategori 

 

Dine muligheder 

Du vil få et grundigt og struktureret introforløb og kan desuden se frem til ansættelse i én af branchens førende virksomheder. Der er gode udviklingsmuligheder på tværs af den danske koncern, evt. internationalt. 

Du vil få et selvstændigt job i en veldrevet virksomhed med lav personaleomsætning og en virksomhedskultur, hvor vi vægter tillid, ærlighed og humor højt 

 

Ansøgning 

MultiLine A/S samarbejder med GML_HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent i GML-HR Mie Reenberg på telefon +45 4113 6000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.  

 

MultiLine A/S blev stiftet i 1977 og afsætter i dag et bredt sortiment af forbrugsvarer. Kundekredsen omfatter private virksomheder, kæder og grossister, stat, regioner og kommuner. 

Der er i dag 200 ansatte fordelt på to lokationer; Sorø og Randers og MultiLine A/S er det største af fire søsterselskaber i Danmark.  

MultiLine leverer til både Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Island og Færøerne og er ejet af engelske Bunzl plc. 

 

 

Søg stillingen

06 / 2020
MultiLine A/S