Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Løvbjerg – Fagkonsulent Slagter


Søg stillingen

Kan du i en nyoprettet stilling som Fagkonsulent Slagter skabe vækst i Løvbjergs slagterafdelinger?

 
Løvbjerg har med 16 veldrevne butikker sin egen plads på det danske detailhandelsmarked. Løvbjerg er i en positiv udvikling, og har besluttet at opgradere på slagterområdet, hvorfor der nu oprettes en stilling som Fagkonsulent Slagter. I Løvbjerg er der plads til faglig udfoldelse i Slagterafdelingen i den enkelte butik, og som Løvbjergs nye Fagkonsulent Slagter vil du primært være at finde i butikkernes slagterafdelinger, og igennem din rådgivning vil du i samarbejde med de mange dygtige slagtere i Løvbjerg skabe vækst.

Jobbet

Du får ansvaret for at alle slagterafdelinger i Løvbjerg udnytter omsætnings- og indtjeningspotentialet optimalt. Samtidig får du til opgave at sikre, at alle gode ideer bliver implementeret i alle butikker og at  medarbejderne i slagterafdelingerne får relevant faglig sparring. Din succes som Fagkonsulent Slagter måles på slagterområdets omsætning og indtjening, den samlede medarbejdertilfredshed og evnen til at rekruttere og fastholde de rigtige medarbejdere.
 
Dine primære opgaver bliver:
 • Butiksbesøg med sparring og vidensdeling omkring Slagterafdelingens drift
 • Opfølgning på lagerstyring, sortimentsstyring, udskæringskvalitet, regnskaber, hygiejne samt sikring af en effektiv produktion
 • Coaching af Slagtermestrene og herigennem sikre, at alle medarbejdere i Slagterafdelingen trives
 • Med udgangspunkt i den enkelte butik at udvikle og implementere salgsfremmende tiltag
 • Selvstændigt at drive ERFA-møder for Slagtermestre og sørge for at alle gode ideer bliver delt med alle
 • Medansvarlig for ansættelse af Slagtermestre og efterfølgende ansvarlig for grundig oplæring af nyansatte Slagtermestre
 
Med reference til Chefslagter vil du få kontor i en af kædens butikker, men de fleste dage vil du bruge på butiksbesøg (Jylland og Fyn).
 

Personen

Du er uddannet slagter, og du har flere års erfaring som Slagtermester fra en større detailhandelskæde. Har du allerede erfaring som Fagkonsulent Slagter vil det være en fordel.

 
I øvrigt kan man sige om dig at:
 • Du har din faglighed i orden, og du er kendt som en dygtig Slagtermester med styr på driften
 • Du er resultatorienteret og du er dygtig til at skabe resultater igennem andre
 • Du er en god leder, og du har flere års ledererfaring af et større personale
 • Du kan begå dig på alle niveauer, og det er naturligt for dig at sparre med både Købmænd, Slagtermestre og Slagtersvende
 • Du er dygtig til konstruktiv opfølgning, og du har erfaring i at udarbejde og implementere effektive handlingsplaner
 • Du har en “hands on” tilgang, og du giver gerne et nap med i produktionen, hvor det skaber værdi
 • Du trives i en flad organisation uden bureaukrati og med stor frihed

Dine muligheder

Stillingen er nyoprettet, og du får i høj grad mulighed for at præge jobindholdet. Du får en stor grad af frihed i en meget flad organisationsstruktur, hvor beslutningerne træffes uden unødig bureaukrati. Du kan hver dag få din slagterfaglighed i spil og du kan i tæt samspil med den enkelte Slagtermester implementere gode ideer med det samme med afsæt i det gode købmandsskab.

Ansøgning

Løvbjerg samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Vores kunde, Løvbjerg er Danmarks eneste discountsupermarked.Kæden er positioneret med et stort sortiment af kvalitetsvarer til lavepriser. Udover et bredt non-food sortiment rummer sortimentet også etstort udvalg af specialiteter og specialvarer. Kæden tæller 16supermarkeder spredt ud over Jylland og Fyn, og beskæftiger omkring 700 medarbejdere.

Søg stillingen

10 / 2018
Løvbjerg