Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Lodam Electronics A/S – Økonomichef


Søg stillingen

 
Har du lyst til at arbejde med strategisk økonomistyring i en virksomhed i vækst med klare værdier og mål? Så har Lodam en spændende mulighed som økonomichef, hvor du får det overordnede ansvar for økonomifunktionen i en selvstændig stilling, hvor du får stor indflydelse i hele organisationen. 
 
Stillingen
Som økonomichef vil du indgå i chefgruppen og referere til den øverste ledelse. Du vil få ansvaret for virksomhedens overordnede økonomi, regnskab og rapportering. Du skal sikre korrekt databehandling og optimere forretningsprocesser, der understøtter valide afrapporteringer til Lodam og eksterne myndigheder. Der er behov for en forretningsorienteret og strategisk tilgang til at udarbejde økonomisk optimale beslutningsoplæg. Du vil skulle bidrage med at sikre de gode beslutninger omkring Lodams facilities. Du vil som økonomichef blive leder for teamet omkring økonomi og regnskab samt administrationen. 
 
Hovedopgaver 
  • Strategisk økonomistyring og udarbejdelse af økonomiske beslutningsoplæg 
  • Optimere interne forretningsgange og kontrolsystemer 
  • Udarbejdelse af fastlagte rapporteringer til direktionen, moderselskabet og medarbejderinformation 
  • Fastlægge og gennemføre dialogbaseret økonomistyring på afdelingsniveau 
  • Interne analyser af datagrundlag, herunder kostpriser og dækningsgrader mm. 
  • Facilitymanagement 
 
Dine kvalifikationer 
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. eller HD i regnskab. Du har erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en produktionsvirksomhed. Du har erfaring med ledelse, er vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation og kan motivere og udvikle dine medarbejdere. Du har måske en solid erfaring med SAP og implementering af dette, da Lodam står overfor en fuld implementering i 2018. Du behersker engelsk i både skrift og tale. 
 
Som person har du et højt drive og en proaktiv adfærd. Du arbejder struktureret og analytisk med dine opgaver. Du er god til at fastholde overblikket og formår at fokusere på detaljer, når det er påkrævet. Du kan formidle komplekse økonomiske problemstillinger på en klar og forståelig måde. Du har gennemslagskraft og føler dig godt tilpas med at tage initiativer og skabe gode resultater sammen med andre.  
 
Du tilbydes
Du tilbydes en meget selvstændig stilling med stor indflydelse, hvor du i høj grad selv er med til at udfylde rammerne. Du bliver en del af et stærk lederteam i en virksomhed med et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø. Lodam er desuden kåret til Danmarks 11. bedste arbejdsplads målt af Great Place to Work® Institute. 
  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anna-Marie Damgaard Kristensen, Managing Director på tlf. 20 49 61 84 eller Partner Lars Halsboe ved GML-HR, der håndterer denne rekruttering på tlf. 24 25 88 08. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. 

Søg stillingen

01 / 2018
Lodam Electronics A/S