Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Lemvigh-Müller – SAP BI Udvikler


Søg stillingen

Er du vores nye forretningsorienterede SAP BI Udvikler?

Til vores lokationer i enten Kolding eller Herlev søger vi en forretningsorienteret SAP BI Konsulent.

Du vil blive en del af et veletableret team af analytikere og back-end udviklere, der repræsenterer en organisatorisk velfungerende og højt profileret afdeling. Sammen har vi skabt en lang række værdifulde løsninger for Lemvigh-Müller og derigennem stor anerkendelse i organisationen og det øverste ledelseslag. Vi var nominerede i kategorien “Analytics and AI” ved Danish Digital Award 2019 for vores projekt omkring forbedret kundeservice med AI. 

I Lemvigh-Müller arbejder vi med de nyeste teknologier indenfor området, og det er organiseret i en speciel enhed som arbejder med Business Intelligence, Big Data og Cognitive værktøjer. Enheden er sammensat af 4 SAP BI Konsulenter og 3 Analytikere. Vi har desuden et tæt samarbejde med controlling.

Vær med til at videreudvikle Lemvigh-Müllers BI-platform og udvikle løsninger i tæt samarbejde med forretningen.

Vi kører SAP BI on HANA NW 7.5, SAP Predictive Analytics, samt BO Design Studio. Vi anvender desuden SAP Analytics Cloud til planlægning og rapportering. Som vores nye SAP BI-konsulent indgår du i en specialistgruppe med fokus på at skabe nye løsninger inden for Business Intelligence og Big Data.
Vores vision er at demokratisere adgangen til data hos Lemvigh-Müller, samt at medvirke til at blive endnu mere datadrevne som virksomhed. Platformen består lige nu af en SAP BI platform men det er tanken at den skal udvikle sig til mere end det med tiden. 

Dine arbejdsopgaver vil derudover være: 

  • Udvikling af BI-platformen og opbygning af datamodeller.
  • Varetage den daglige drift på skift med de 3 øvrige SAP BI Konsulenter.
  • Transformere til SAP HANA teknologi.
  • Indgå i tværgående samarbejde med Analytikere med henblik på at skabe Big Data løsninger.
  • Medvirke til at skabe innovative løsninger, som kan fastholde den digitale og datadrevne udvikling i Lemvigh-Müller.

 

Dine personlige kvalifikationer

Det ses gerne, at du er en erfaren SAP BI konsulent, der i flere år har arbejdet med store og spændende SAP BW projekter. Du kan dog også være en interessant kandidat med mindre erfaring — dog skal du minimum have 1-2 års erfaring med SAP BI og herigennem have opnået en god forståelse for datamodellen i SAP. Herudover er du teknisk minded, og har måske yderligere erfaring fra andre BI-værktøjer.

Du har en struktureret arbejdsform, og du sikrer på egen hånd, at opgaverne bliver løst. Som person er du ansvarsbevidst og initiativrig med en stærk personlighed. Du evner at skabe relationer til andre mennesker. Herudover besidder du et godt humør og teamspirit. 

Vi tilbyder dig

En spændende stilling, hvor du vil blive en del af et erfarent og dynamisk team, som har fokus på anvendelsen af de nyeste værktøjer og teknologi, hvor der skabes gode løsninger i et godt samarbejdsklima. Vi har ikke for meget bureaukrati og arbejder efter SCRUM modellen med ugentlige tavlemøder. Vi arbejder kun med eksterne konsulenter i et begrænset omfang. Du vil få gode muligheder for både personlig og faglig udfordring. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Der vil være mulighed for enten at sidde på vores kontor i Kolding hvor resten af gruppen sidder, eller i Herlev, hvor vores IT afdeling sidder. Vi arbejder en del hjemmefra så det vil ikke være et krav at du kan være på nogen af lokationerne 5 dage om ugen, vi er fleksible, så lad os høre hvad der kan lade sig gøre.

Er du interesseret?
Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 2425 8808 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Om Lemvigh-Müller
Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi igennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os.  
 

Søg stillingen

06 / 2020
Lemvigh-Müller