Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Lemvigh-Müller – Netværksadministrator med flair for IT-sikkerhed


Søg stillingen

Er du klar på en faglig udfordring? Og har du erfaring inden for drift og vedligehold af Cisco-netværk?

Du får begge dele i dette job hos IT-driftsorganisationen hos Danmarks førende teknik- og stålgrossist.

“Sammen med en tæt kollega får du ansvaret for vores netværk, og allerede fra starten kommer du til at deltage aktivt i opgraderingsprojekter og kigge på fornyelse af vores netværksinfrastruktur,” fortæller din kommende leder, IT-Driftschef Michael Knudsen.

Velkommen til din nye afdeling

Bliv en del af vores IT-driftsafdeling i Herlev. Vi er 15 kolleger, som er ansvarlige for drift, support og Service Desk for alle Lemvigh-Müllers 1.350 medarbejdere, som er spredt ud over hele landet. I afdelingen kommer du til at indgå i et tætknyttet team, som ud over vores anden netværksadministrator tæller 2 serveradministratorer. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, der satser på IT for at nå sine mål, og som vil investere i dig og din udvikling. “Jeg er selv relativt ny i Lemvigh-Müller og har erfaret, at selvom vi er en mellemstor virksomhed, er beslutningsprocesserne korte. Så vi kan hurtigt få tingene skudt i gang,” uddyber Michael.

Fornyelse af infrastruktur og dokumentation

Der ligger allerede flere opgraderingsprojekter klar til dig. Heriblandt en opgradering af vores WiFi samt at få udarbejdet en 360-graders analyse af netværkets tekniske tilstand med henblik på at højne driftssikkerheden og identificere komponenter, der skal udskiftes eller optimeres. I disse projekter vil du også, sammen med kolleger, være bindeleddet ud mod vores samarbejdspartnere.

Derudover kommer du til at:

 • drifte og vedligeholde LAN, Firewalls og WiFi m.m.planlægge og implementere opgraderinger
 • sikre relevant netværksdokumentation
 • deltage i operationelle IT-sikkerhedsopgaver
 • yde teknisk vejledning til kolleger på netværks- og sikkerhedsområdet

Er du en rutineret netværksadministrator?

 • Du har en relevant baggrund og flere års erfaring fra en lignende stilling, inkl. Cisco-erfaring.
 • Du har erfaring med implementering, administration og fejlfinding af netværksenheder, herunder trådløse adgangspunkter, firewalls, routere og switches.
 • Du kan både anskue en problemstilling fra oven og udbedre fejl på et praktisk niveau.
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
 • Du er selvstændig og selvmotiverende.
 • Du har erfaring med IT-sikkerhed på et operationelt niveau.
 • Du har erfaring med ITIL-processer på Foundation-niveau.

Det er et plus, hvis du også har erfaring med Netscaler og Microsoft-infrastruktur, herunder Microsoft-servere, AD og GPO.

Er du interesseret?

Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 2425 8808 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Om Lemvigh-Müller A/S

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi igennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os.

Søg stillingen

06 / 2020
Lemvigh-Müller