Lemvigh-Müller – Markedsdirektør – Private Label


Søg stillingen

Til at etablere og drive udviklingen af et nyt forretningsområde søger Lemvigh-Müller en ambitiøs, driftig og international erfaren private label-markedsdirektør. Du vælger selv, om dit arbejdssted skal være på hovedkontoret i Herlev eller Kolding.

Jobbet

Som led i en spændende transformationsproces og eksekveringen af en ny strategi etablerer Lemvigh-Müller private label som nyt forretningsområde. Det er et strategisk sats, man ikke ser mange af i industrien eller grossistbranchen – og en unik mulighed for at bygge et helt nyt forretningsområde op hos en af Danmarks største grossister.  

Med reference til CCO får du som markedsdirektør det overordnede ansvar for at sætte private label succesfuldt på dagsordenen. Du og dit team bliver katalysator for, at satsningen lykkes – i tæt samarbejde med resten af organisationen. Du er en naturlig brobygger, der kan få alle i værdikæden med på rejsen. Lige fra kategori- og produktcheferne i Indkøb til brand management og go-to-market-kollegaerne i Marketing, datterselskaberne Elworks og G. Funder samt Salg, Logistik, Kundeservice, Økonomi mv.

Dine væsentligste ansvarsområder er:

 • End-to-end procesejer for alle private label-aktiviteter
 • Indtænke private label på tværs af eksisterende kategorier i tæt samarbejde med organisationen
 • Aktivt deltage i indkøbet – fra priser til leverandørvalg, specifikationer og forhandlinger
 • Forstå økonomien i private label såvel afvejning af risici ift. brand-leverandører
 • Lede og udvikle eget team
 • Sikre compliance ift. godkendelser, dokumentation og stamdata

Din profil

Du har gerne en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du har erfaring inden for fx indkøb, salg eller produktudvikling, enten fra leverandør-, grossist- eller kædesiden. Du er forhandlingsvant, kan drive et godt købmandskab og har stærk analytisk sans. 

Måske har du allerede en god forståelse for Lemvigh-Müllers sortiment, og ellers har du nemt ved at tilegne dig produkt- og kategoriforståelse. Du har indgående erfaring med kategoriarbejde inden for private label og forståelse for at opbygge og udvikle sortimenter og koncepter på tværs af kategorier. Det gør, at du naturligt skaber strukturer omkring dig, så både dit team og resten af organisationen omfavner private label. 
Du ved, at private label-kategoriarbejde betyder forandring og har med succes arbejdet med forandringsledelse både ift. at skabe stærke faglige resultater og relationer. Du har god forståelse for de processer, der er nødvendige til udvikling, markedsføring og support af en private label-portefølje, og de forskelle det kræver i forhold til mærke- eller bestillingsvarer.

I øvrigt kan man sige om dig, at:

 • Du er målrettet, resultatorienteret og en selvstarter
 • Du træffer beslutninger på baggrund af facts, egne erfaringer og dit team 
 • Du motiverer og inspirerer dit team og evner kunsten at brænde igennem i hele værdikæden på en balanceret måde
 • Du arbejder struktureret og ansvarsfuldt og sætter en stor ære i at fuldføre dine opgaver til tiden og med rette kvalitet
 • Du er tydelig i din kommunikation — mundtligt og skriftligt
 • Du trives godt med at arbejde under pres — både selvstændigt og i tæt samarbejde med kolleger på tværs af forretningen
 • Du har et højt energiniveau og en løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer

Dine muligheder

Du får en meget vigtig og bredt favnende rolle i en spændende virksomhed, hvor du kan gøre en kæmpe forskel. Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, der er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og for kunderne.

Ansøgning

Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på email lhl@gml-hr.dk for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os.

Søg stillingen

03 / 2021