Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Lemvigh-Müller – IT Udviklingschef


Søg stillingen

Er du en erfaren leder, og vil du sætte dit navn på en ny generation af IT-løsninger, der spænder over mobilapps, webshops, SAP-løsninger og meget andet?

Vores vision er at blive den førende B2B-onlinepartner for den danske byggebranche. Det kræver en modernisering af vores digitale løsninger, der skaber effektive e-handelsprocesser for både de små enmandsvirksomheder, de helt store industrivirksomheder og alt derimellem.

“Vi har stor opbakning fra ledelsen, og alle midler vi behøver for at skabe nye løsninger. Så her er stedet, hvor du kan indfri dine gode ideer og skubbe til grænserne for innovation.”
— IT-direktør Frederik Aakerlund

Giv IT en overhaling
Hvor IT-direktøren står for at udvikle den overordnede 2020-strategi for IT-området, der skal opfylde vores vision, sørger du for, at vi skaber de konkrete løsninger, der understøtter strategien. Som IT-udviklingschef er du også den, der sikrer, at de endelige resultater er så brugervenlige, effektive og vedligeholdsfrie som muligt. 

“Vi er endnu i det tidlige stadie her, så du har al mulighed for at definere udviklingsstandarder, og hvordan vi udvikler de forskellige platforme.”
— Frederik

Det gør du ved at: 

  • lede et dygtigt team med 18 udviklere og specialister, der skal bygge løsningerne — du står for alt fra ansættelse og MUS-samtaler til udvikling og motivation.
  • udarbejde årshjulet for udvikling og vedligehold af nye og eksisterende løsninger i samarbejde med forretningskonsulenterne.
  • planlægge, koordinere og sikre fremgang i udviklingsopgaver og sprints via Scrum-modellen i Jira.
  • sikre, at IT-strategi, -arkitektur og -standarder overholdes.
  • bidrage med indsigt og ideer til strategi, mål og projekter for at sikre, at vi går i den rigtige retning.

Plads til professionel og social interaktion
Du får sæde i vores IT-afdeling i Herlev, hvorfra du leder dit nye team, som er placeret i Herlev, Kolding og Malaysia. Du leder derfor også på afstand, men du besøger de andre kontorer et par gange om året for at komme tæt på teamet. 

Derudover samarbejder du tæt med ledelsen, herunder IT-direktøren, og er i dialog med hele virksomheden for at sikre, at vores løsninger fungerer for alle funktioner i huset. 

Det giver god anledning til at danne et bredt netværk og interagere socialt på tværs af organisationen. Og har du lyst, kan du glæde dig til at deltage i vores store fester og personaleforeninger, der dækker alt fra golf og kunst til zumba og spinning. 

Dygtig leder med forståelse for IT
Du er en god kommunikator og kan derfor effektivt lede et meget teknisk hold — også på afstand. Prioritering er aldrig et problem for dig, men du er også vedholdende og derfor god til at holde projekter i gang eller tage dem op igen, så de ikke går tabt. 

Desuden:

  • er du en erfaren leder eller afdelingschef og har gerne opnået praktisk erfaring med coaching af Scrum masters og product owners.
  • har du god viden om digitale løsninger og udviklingsplatforme og kendskab til SAP og e-commerce værktøjer, såsom Sitecore — en baggrund i IT som leder eller konsulent er et stort plus.
  • er du flydende i dansk og engelsk.

Spørgsmål?
Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR A/S om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Lars Halsboe på +45 2425 8808 for yderligere uddybning af stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “søg stillingen” nedenfor.

Interesseret?
Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via ‘Søg stillingen’ senest 15. april 2020 – og gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. 

Om Lemvigh-Müller 
Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os. 

 

Søg stillingen

03 / 2020
Lemvigh-Müller