Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Lemvigh-Müller – IT-forretningskonsulent SAP MM


Søg stillingen

På grund af en spændende tid med mange opgaver, fokus på nye teknologier og digitalisering leder vi efter en kollega, der vil samarbejde tæt med forretningen i en nyoprettet stilling med mange muligheder for at få indflydelse. 

Understøt forretningens behov

Vi opererer i en kompleks verden med mange data, som integreres på tværs af forskellige systemer. Processerne understøtter salg, logistik, produktion og B2B. Dine nye opgaver spænder derfor bredt: fra via konfigurering at understøtte de daglige processer i SAP til overvejelser om og indførelse af nye funktionaliteter samt nye værktøjer og systemer relateret til SAP. 

Derudover deltager du også i forskellige projekter fra indledende igangsætning til løsningen er realiseret i drift og i den efterfølgende vedligeholdelse. Ud over MM er der, afhængigt af din erfaring og dine interesser, også rig mulighed for at customisere og supportere inden for andre områder i SAP. 

“Du er med til at udvikle og fremtidssikre vores SAP-platform, og der er masser af spændende udviklingstiltag, da vi blandt andet arbejder hen imod SAP S/4HANA,” fortæller IT-forretningskonsulentchef Allan Høy-Simonsen. 

Spil en vigtig rolle i vores agile IT-afdeling

Du indgår i et team af kompetente og selvdrevne IT-forretningskonsulenter, som udarbejder løsninger i tæt samarbejde med IT-udviklingsafdelingen og de forskellige forretningsområder. 

Vi følger Scrum-principperne så vidt muligt. Derfor arbejder vi med 14-dages sprints i et samarbejdsorienteret miljø, hvor vi diskuterer opgaverne og ud fra en helhedsorientering med kunden i centrum finder frem til de bedste løsninger. Du vil derfor indgå i et Scrum-team, hvor du vil have rig mulighed for at påvirke dit eget arbejde, og hvor det forventes, at du deltager i og påvirker dialogen om teamets arbejde og leverancer. Desuden har vi et godt kollegialt miljø med plads til forskelligheder, humor og frihed under ansvar.

Er du den rette profil?

  • Der er flere indgange til stillingen, men det er et krav, at du har erfaring med SAP MM og et solidt kendskab til SAP generelt – gerne fra en større organisation eller som konsulent.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til SD og FICO, og vi ser gerne, at du har en længere videregående IT-teknisk uddannelse, så du er i stand til at udfordre dine kolleger. 
  • Du er i stand til at arbejde med data i komplekse systemer og omsætte disse til velbeskrevne arbejdsgange.
  • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i et Scrum-miljø eller generelt har kendskab til agile metoder.
  • Du kan både analysere udfordringer og udtænke løsninger, som kan realiseres i praksis.
  • Du taler og skriver dansk, og du kan begå dig på engelsk.

“Vi leder efter en god holdspiller, der er skarp til at udfordre sine kolleger og hurtig til at sætte sig ind i en stor og kompleks forretning.” –Allan.

Ansøgning

Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 2425 8808 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi igennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os.  

Søg stillingen

03 / 2020
Lemvigh-Müller