Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Lemvigh-Müller – Enterprise-arkitekt


Søg stillingen

 

Som vores nye enterprise-arkitekt er det dig, der sørger for, at vores IT-løsninger understøtter vores strategiske mål. En vigtig milepæl bliver en omfattende SAP-opgradering til S4/HANA på tværs af virksomheden, og en modernisering af vores e-handelsløsninger og herfra er det kun fantasien, der sætter grænser. 

“Der er virkeligt stort fokus på digitalisering i Lemvigh-Müller, og vi er ret langt fremme, så du får ejerskab af en IT-arkitektur, der nyder stor opbakning fra både kolleger og bestyrelse — også når det kommer til midler.”

– IT-direktør Frederik Aakerlund

Driv et langsigtet digitalt setup
Som en del af vores IT-ledelsesgruppe vil du deltage i udviklingen af Lemvigh-Müllers generelle IT-strategi. Her får du ejerskab af sammenspillet mellem vores forretningsstrategi og vores digitale løsninger. 

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi altid kunden i centrum. For dig betyder det, at IT-arkitekturen skal understøtte brugervenligheden for dine 1300 kolleger samt den service, de kan levere til vores kunder gennem effektive værktøjer. 

Din tid vil typisk gå med at:

  • deltage i tværgående projekter, som har indflydelse på enterprise-arkitekturen — herunder implementeringen af S4/HANA, udviklingen af vores e-handelsplatform samt samarbejde med vores hosting leverandør.
  • diskutere forretningsbehov med afdelingsledere på tværs af forretningen for at indhente og udfordre krav og prioriteter — hvilket giver dig et par rejsedage om måneden til vores kontorer i Danmark.
  • analysere, identificere og foreslå digitale løsninger, der møder forretningens behov og giver bedst mening i forhold til vores strategi og enterprise-arkitektur
  • deltage i udviklingsprojekter som Scrum master for at være tæt på løsningerne og opbygge et netværk på tværs af IT-afdelingen og vores forretningskonsulenter. 

 

Vi glæder os til at møde dig
Selvom du sidder alene med ejerskabet på enterprise-arkitekturen vil du indgå i tæt samarbejde med kolleger på tværs af forretningen såvel som med dine 45 kolleger i IT. Det sociale er i højsædet, så hvis du har lyst, kan du glæde dig til at deltage i vores store fester og personaleforeninger, der dækker alt fra kunst- til spinning- og golfforeninger. 

Erfaring med IT-understøttelse af forretningsbehov
Du har erfaringen, der skal til for at sætte dig ind i en ny, kompleks virksomhed og dets behov i tæt samarbejde med forskellige mennesker på tværs af afdelinger. Derudover forestiller vi os, at du: 

  • har flere års erfaring med analyse af forretningskrav, IT-understøttelse og digitalisering, fx som IT-konsulent eller management-konsulent
  • har erfaring med enterprisearkitektur — og gerne SAP-arkitektur
  • har en uddannelsesbaggrund i softwareudvikling, applikationsimplementering, forretningsanalyse eller lignende
  • kan læse og skrive dansk og engelsk
  • har en fordel, hvis du har kendskab til SAP ECC og S4/HANA.

 

Spørgsmål?
Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR A/S om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner Lars Halsboe på +45 2425 8808 for yderligere uddybning af stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. 

Interesseret?
Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via ‘Søg stillingen` og gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. 

Om Lemvigh-Müller 
Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os. 

Søg stillingen

02 / 2020
Lemvigh-Müller