Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Kohberg – Key Account Manager


Søg stillingen

Kohberg Bakery Group A/S søger en stærk Key Account Manager, som kan drive kategorien hos kæderne og bidrage til at udvikle KAM funktionen yderligere i Kohberg.

Jobbet

Nøgleopgaverne er konceptudvikling og sortiments-sammensætning, kampagneplanlægning og styring af trade marketing aktiviteter samt forhandling af årsaftaler. Herudover skal du sikre en effektiv daglig drift i et tæt samarbejde med den øvrige organisation.  

 
Da din base vil være med udgangspunkt fra Bolderslev, vil det være at foretrække, at du bor i fornuftig køreafstand.  

Personen

Kategorien skal drives med afsæt i solid viden om forbrugeradfærd samt kategoriens udvikling generelt og hos kæderne. Det er derfor afgørende, at du udover et stærkt kommercielt mindset er analytisk og talstærk, har veludviklede kommunikationsevner samt en struktureret og resultatorienteret arbejdsform. Vi forventer, at du har vist stærke resultater på kædeniveau i tidligere jobs.   

 
Andre stikord om dig er udadvendt og relationsskabende, initiativrig og handlekraftig samt gode samarbejdsevner.  
 
Du har formentligt en videregående kommerciel uddannelse samt min. 3 års erfaring som KAM inden for FMCG, som har givet dig erfaring med at arbejde ud fra kategoritankegangen. 

Dine muligheder

Du tilbydes et udfordrende job i en virksomhed med et kendt brand og en stærk markedsposition, hvor du forventes at være én af drivkræfterne i udviklingen af KAM-processer, -metoder og -værktøjer etc.

Ansættelsesvilkårene forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Ansøgning

Kohberg samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. 

Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

Kohberg Bakery Group A/S er etableret i Bolderslev i 1969, og er det største dankejede bageri i Danmark med 500 ansatte på tre bagerier i Bolderslev, Taastrup og Haderslev. Kohberg har altid fulgt med udviklingen, og der lyttes til kunderne og forbrugerne, og nye brød og koncepter udvikles konstant. Det betyder, at Kohberg stadig har nogle af danskernes foretrukne brød og er den mest kendte leverandør af godt brød. 

Kohberg Bakery Group A/S er ejet af KOFF A/S. KOFF A/S har en langsigtet investeringsstrategi for Kohberg Bakery Group A/S. 


Søg stillingen

09 / 2017
Kohberg