Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Kohberg – KAM – Salg af brød til detailkæderne


Søg stillingen

Kohberg Bakery Group A/S har gennem flere årtier været en af de førende brødproducenter på det danske marked. Markedet er særdeles dynamisk med flere nye trends, og det kræver fokus på innovation, kvalitet i produkterne og stærke kunderelationer for at fastholde sin position som den mest kendte leverandør af brød i Danmark.  
 
Kohberg står godt rustet i konkurrencen om det danske brødmarked. Virksomheden har stor know how, et stærkt produktions set-up samt en stærk og udviklingsorienteret organisation. Vigtigst af alt et stærkt commitment i forhold til at gøre en forskel for såvel kundernes som slutbrugernes oplevelse. 
 
I den kommende tid vil der ske spændende tiltag i forhold til sortimentsudvikling og branding af produkterne, som skal styrke Kohbergs position yderligere. Det bliver en spændende rejse, hvor vi lige nu søger en Key Account Manager, som kan drive kategorien hos kæderne og bidrage til at udvikle KAM funktionen yderligere i Kohberg. 

Du skal skabe forretning og bygge kunderelationer

Vi søger en erfaren KAM, som med reference til markedschefen detail får budgetansvaret for en eller flere af de større detailkunder. Du skal opbygge en tæt kontakt med dine kunder, hvor du vedligeholder og opbygger relationer til alle relevante dele af kundens organisation. Du skal i tæt samarbejde med kunden udvikle forretningen. Dette inkluderer også at varetage årsforhandlinger og den løbende dialog i forbindelse med samhandelen med kunden. 
 
Nøgleopgaverne er konceptudvikling og sortimentssammensætning, kampagneplanlægning og styring af trade marketing aktiviteter. Løbende kundemøder og salgsopfølgning. Herudover skal du sikre en effektiv daglig drift i et tæt samarbejde med den øvrige organisation, hvor du eksempelvis skal sikre, at kundeservice til hver en tid er opdateret samt at marketing er orienteret med relevant kundeindsigt.   
 
Du får arbejdssted på hovedkontoret i Bolderslev og ude ved kunderne. Det forventes, at du prioriterer at være synlig på kontoret og tilbringer en del af din tid sammen med organisationen. 

Forretningsorienteret og ambitiøs profil

Vi søger en dygtig KAM, som kan skabe fremdrift og udvikling af kategorien ved kæderne. Vi forventer, at du kommer med et stærkt kommercielt mindset og gode analytiske evner. Du formår at drive kategorien med afsæt i solid viden om forbrugeradfærd samt kategoriens udvikling – generelt og hos kæderne.  
 
Vi forventer, at du har minimum fem års erfaring som KAM inden for FMCG, hvor du har vist stærke resultater på kædeniveau. Du er fortrolig med at arbejde ud fra kategoritankegangen og ansvaret for årsforhandlinger. Herudover har du et solidt fundament med en videregående kommerciel uddannelse som cand.merc., HD eller lignende.  
 
Du er en resultatorienteret og ambitiøs person, som lægger vægt på at skabe resultater både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er en udadvendt og positiv person, som formår at skabe tilslutning til dine ideer. Du har gode kommunikative evner både i forhold til interne og eksterne relationer. Du har en veludviklet situationsfornemmelse, gode forhandlingsevner og en vindende personlighed. Derudover passer følgende på dig: 
 
  • Seriøs, tillidsvækkende og troværdig. 
  • Selvstændighed og evnen til at arbejde struktureret og målrettet, således at der skabes fremdrift i opgaverne.  
  • Evnen til at vurdere og prioritere forretningsmuligheder, således ressourcerne anvendes på en hensigtsmæssig og effektiv måde. 
 

Kom med på rejsen

Du tilbydes et udfordrende job i en virksomhed med et kendt brand og en stærk markedsposition. Du får mulighed for at bruge hele din faglige værktøjskasse, og det forventes, at du er én af drivkræfterne i udviklingen af KAM-processer, -metoder og -værktøjer etc. i virksomheden. 
 
Du får dygtige kollegaer og bliver en del af et stærkt team, som hver dag arbejder for at skabe den gode oplevelse ved kunderne og slutbrugerne. Ansættelsesvilkårene forhandles på et konkurrencedygtigt niveau. 
 

Ansøgning

Kohberg samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for af høre mere om stillingen.  Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.  

 

Kohberg Bakery Group A/S er etableret i Bolderslev i 1969, og er det største dankejede bageri i Danmark med 500 ansatte på tre bagerier i Bolderslev, Taastrup og Haderslev. Kohberg har altid fulgt med udviklingen, og der lyttes til kunderne og forbrugerne, og nye brød og koncepter udvikles konstant. Det betyder, at Kohberg stadig har nogle af danskernes foretrukne brød og er den mest kendte leverandør af godt brød. 


Søg stillingen

09 / 2017
Kohberg