Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Knudsen Køling – Salgschef – Køling og Teknisk salg


Søg stillingen

Salg retail og forhandlere

 

Knudsen Køling A/S har i dag en stærk position på det danske marked for køling og service til den danske detailsektor. Som del af Epta har virksomheden et bredt udvalg af løsninger til opbevaring og display af friske og frosne produkter designet til detailhandlere. En del af sortimentet udgøres af Plug-in produkter som er mindre/mellemstore og fleksible kølekabinetter til simple installation eller til koncept indbygning.

 

Der søges en salgsansvarlig til Plug-in, hvor der skal bygges op helt fra bunden. Markedet rummer et stort potentiale og Knudsen Køling har et stærkt sortiment på området.

 

Jobbet

 

Du får med reference til General Manager ansvaret for salget af Epta’s Plug-in program til retailer’s og forhandlere i Danmark. Du skal løbende arbejde på at udvikle distributions- og salgskanaler. Du skal endvidere forestå udvikling af kommercielt- og teknisk salgsmateriale og tilsikre vidensdeling internt såvel som i distributionsleddet.

 

Du får en afvekslende hverdag ude ved kunderne og på kontoret, hvor dine opgaver bl.a. bliver:

 

  • Salg og kundekontakt
  • Initiere og udbygge relationer til kunderne
  • Kommunikation med direktører, indkøbschefer, tekniske chefer, virksomhedsejere (SMV)
  • Prissætning i salgs- og distributionsleddet
  • Kontraktforhandlinger.

 

Det vil endvidere være vigtigt, at du holder dig orienteret om udviklingen på området og følger med i retail-kædernes tiltag.

 

Der er ikke ledelsesansvar i stillingen.

Personen

Vi søger en stærk kommerciel profil som har erfaring med teknisk salg. Baggrund inden for køleteknik vil være en fordel, men anden teknisk baggrund er også relevant. Det er vigtigt, at du har både teknisk og kommerciel forståelse.

 

Du har en veludviklet markedsforståelse og en god evne til at prioritere din indsats og derigennem skabe forretning.

 

Du kommunikerer effektivt internt og eksternt og på tværs af funktionsområder. De behersker engelsk på et godt niveau i skrift og tale. Du arbejder selvstændigt, struktureret, planlæggende og har styr på detaljer. Du evner at få ting gennemført ved at rette mix af fastholdenhed og fleksibilitet.

 

Som person er du ambitiøs, proaktiv, robust og vedholdende. Du er tillidsvækkende og kommunikativt stærk med en god evne til at bygge længerevarende forretningsmæssige relationer. Du har gode formidlingsevner og kan begå dig i forhold til beslutningstagere på øverste niveau.

 

Bopæl i fornuftig afstand fra kontoret i Køge.

 

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en spændende organisation, hvor du kan bringe dine kommercielle kvaliteter i spil. Du bliver en del af en international koncern med et meget stærkt produktsortiment. Du får en selvstændig rolle, hvor du kan være med til at præge udviklingen og selv tilrettelægge din hverdag. Baglandet er kompetent med fagligt stærke og engagerede kollegaer. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår.

Ansøgning

Knudsen Køling A/S samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

 

Knudsen Køling A/S er markedsledende leverandør i Danmark indenfor køleudstyr og service til den danske detailsektor. Virksomheden har siden 2015 været en del af Epta Refrigeration Spa – en international industrigruppe specialiseret indenfor kølesystemer til Food & Retail industrien. Epta Refrigeration har en omsætning på 900 M€ og beskæftiger mere end 5000 medarbejdere i 40 lande.   Læs mere på www.knudsenkoling.dk

 

Søg stillingen

07 / 2019
Knudsen Køling