Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Klingspor – Teknisk projektleder


Søg stillingen

KUNDEPROJEKTER, TEKNISK UDVIKLING, PROCESOPTIMERING
 
KLINGSPOR Windpower – der er en del af KLINGSPOR gruppen – er midt i en positiv og spændende udvikling. Virksomheden har gennem mange år været leverandør til vindmølleindustrien som anvender deres produkter til forskellige overfladebehandlingsopgaver. KLINGSPOR har udviklet en mobil semiautomatiseret slibemaskine til slibning af vindmøllevinger. Maskinen sælges med succes til vingeproducenter globalt, som oplever at den øger effektiviteten, har høj performance og bidrager positivt til arbejdsmiljøet.  
 
Forretningsområdet er i god udvikling og det er besluttet, at styrke organisationen med en teknisk projektleder, som skal varetage kundeprojekter, bidrage i forhold til den fortsatte udvikling af maskinen. 

Jobbet

Med reference til den tekniske chef får du ansvaret for at drive kundeprojekter fra forespørgsel til leverance. Det er ikke en salgsrolle, men du bliver involveret, når kunden har vist interesse for produktet.  
 
Du skal stå for planlægning og gennemførelse af test/demonstration ved kunden, den endelige tilpasning af kundens løsning samt efterfølgende projektledelse frem til levering og idriftsættelse af maskinen. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.: 
 
  • Projektledelse på kundesager med ansvar for fremstilling, levering, test og aflevering af maskiner.  
  • Kontakt til underleverandører omkring fremstilling af maskiner. 
  • Ansvarlig for videreudvikling af maskinen i tæt samarbejde med underleverandør. 
  • Udarbejdelse af procedure og proces beskrivelser. 
  • Ansvarlig for kontrakter og kontrakt forhandlinger. 
 
Arbejdssted er på kontoret i Kolding. Du skal påregne ca. 50 rejsedage årligt.

Personen

Du har en relevant uddannelse som maskinmester eller ingeniør. Du er teknisk velfunderet med forståelse for både det mekaniske og elektriske på et niveau, hvor du kan fejlfinde og udvikle løsninger på et overordnet plan. Du er en erfaren projektleder og er vant til at arbejde med underleverandører og ekstern rådgivning omkring udvikling af maskiner/løsninger. 
 
Det er afgørende, at du har lyst til at arbejde i en alsidig rolle, hvor kundekontakten fylder meget. Du kan drive udviklingsprojekter og er nok mere optaget af funktion end af konstruktion. 
 
Du er team-player med gode samarbejdsevner og blik for dine kollegaer. Du arbejder struktureret og har en systematisk og analytisk tilgang til dine opgaver. Du har en veludviklet situationsforståelse og kan begå dig i kundens organisation på alle niveauer.  
 
Andre oplever dig som en engageret og ambitiøs person der stræber efter at gøre en forskel. Du trives med ansvar og tager de nødvendige beslutninger. Du har forhandlingserfaring og er fleksibel med evnen til at stå fast når det er nødvendigt. 
 

Dine muligheder

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du i høj grad selv kan være med til at præge indhold og hverdag. Du kommer til at arbejde i en sund virksomhed som er blandt de førende på deres felt. Der vil være fokus på din rolle, hvor du får mulighed for at bringe din tekniske forståelse, projektledererfaring samt menneskelige kompetencer i spil. Der er store forventninger til at du kan bidrage til den videre udvikling forretningen. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø og bliver en del af et stærkt og engageret team. Løn og ansættelsesvilkår forhandles på et individuelt, konkurrencedygtigt niveau.

Ansøgning

KLINGSPOR samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Med afsæt i mere end 125 års udviklingsarbejde og et aktuelt sortiment på mere end 50.000 forskellige slibeartikler imødekommer KLINGSPOR behovene hos såvel globale, serieproducerende industrivirksomheder som små, lokale håndværksmestre.  
Produkterne anvendes overalt, hvor der er behov for at raffinere en overflade eller en kant. På verdensplan har virksomheden 36 fremstillings- og salgsenheder, der hver især varetager de særlige behov, der gør sig gældende nationalt, regionalt og globalt. I Danmark har KLINGSPOR 25 erfarne medarbejdere og et professionelt lager- og logistikcenter. Du kan læse mere på www.klingspor.dk 
 

Søg stillingen

01 / 2019
Klingspor