Imerco – Regnskabschef


Søg stillingen

På vegne af Imerco søger vi en dygtig regnskabschef med en stærk lederprofil, som kan stå i spidsen for et velfungerende regnskabsteam.

 

Jobbet
Med reference til virksomhedens CFO, får du som Regnskabschef ansvar for den samlede regnskabsfunktion bestående af 12 personer, herunder 4 controllers og 8 regnskabsassistenter.

Det er et velfungerende team med lang anciennitet og opgaven vil derfor være ledelse og fokus på at videreføre og udvikle det nuværende stærke setup. 

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver bl.a. at: 
•    Lede og koordinere arbejdsopgaverne i teamet 
•    Ansvar for måneds-, kvartals- og årsregnskaber 
•    Kontakt til revision, forsikring, bank
•    Fokus på løbende optimering, effektivisering og digitalisering
•    Have et konstant overblik over økonomi og drift inkl. rapportering, likviditetsstyring, budgettering og forecasts
 

Personen
Vi søger dig, der er dygtig og ambitiøs. Du har en relevant uddannelse og har et højt regnskabsteknisk niveau. Derudover søger vi en stærk og nærværende leder som har lysten til at lede, drive og udvikle et velfungerende team med et fagligt højt niveau.
Du kommer måske fra en lignende stilling i en mindre virksomhed og er parat til at påtage dig rollen i en større virksomhed. Måske er du Statsautoriseret Revisor, og er klar til at forlade revisionsbranchen for en spændende stilling i detailbranchen. 

Du…
•    er en empatisk og nærværende leder, der gennem indsigt og menneskelig forståelse formår at lede og drive et velfungerende team 
•    besidder en faglig nysgerrighed, der sikrer et agilt og innovativt team
•    er god til at opbygge og vedlige relationer til både medarbejdere og andre interne og eksterne samarbejdspartnere.
•    trives i en dynamisk og ambitiøs organisation med en bred kontaktflade

Dine muligheder 
Du tilbydes en vigtig rolle i en spændende detail-koncern.  En koncern med et godt arbejdsmiljø og en klar ambition om at tiltrække de fagligt dygtigste medarbejdere. 
Hos Imerco du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen, og bliver en del af hovedkontoret i Herlev som huser cirka 125 medarbejdere. Du møder en arbejdsplads, der sætter fokus på fællesskabet, man løfter i flot og arbejder sammen på tværs af afdelinger
 

Ansøgning 
Imerco samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent i GML-HR Mie Reenberg på telefon +45 4113 6000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor. 
 

Imerco er Danmarks og Skandinaviens største butikskæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør med mere end 160 butikker fordelt over hele landet.
Hos Imerco er der ca. 1.600 ansatte med hovedkontor i Herlev. Kulturen hos Imerco er præget af en vinderkultur i et uformelt og positivt miljø med gode sociale relationer, med samarbejde på tværs af organisationen.

 

Søg stillingen

11 / 2022