Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Imerco – IT-driftsleder


Søg stillingen

Indkøbsmønstrene i detailhandel er under hastig forandring, og det stiller store krav til den moderne omnichannel og medfører et stigende behov for kundevenlige og stabile IT-løsninger.

Kan du forene forretningsbehov, udvikling og stabil IT-drift? Så er det sikkert dig vi søger som Imercos nye IT Driftsleder

 

Jobbet

Med reference til IT chefen bliver du ansvarlig for stabil IT-drift af alle Imercos IT systemer i et outsourcet miljø. For at understøtte Imercos omnichannel forretning kræves et komplekst systemlandskab med NAV 2009 som ERP kernen og mange omkringliggende systemer. Ecommerce er i kraftig vækst, og derfor vil der være særlig fokus på stabil drift af E-commerce platformen 24/7.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • I tæt samarbejde med outsoucing leverandører sikre, at alle systemer er i stabil drift – altid
 • Samarbejde tæt med dine IT-kollegaer, og støtte dem i IT-driftssager og tværgående koordinering
 • Daglig prioritering af IT tekniske problemstillinger
 • Proaktiv og tydelig kommunikation til forretningen om eventuelle driftsforstyrrelser
 • Opfølgning på og sparring med eksterne IT leverandører omkring opgraderinger og implementering af nye systemer
 • Deltage i IT projekter for at sikre at krav til nye systemer og applikationer kan driftes fornuftigt
 • Sparring med virksomhedens øvrige afdelinger med henblik på at identificere IT-relaterede udfordringer og behov

 

Personen

Vi søger dig, der er løsningsorienteret og drevet af at få tingene gjort. Du har en forståelse for moderne detailhandel, herunder webshop og omnichannel. Herudover har du stor teknisk forståelse, og du har erfaring som IT-driftleder i et outsourcet miljø.

Du…

 • Har en relevant IT-uddannelse
 • Har et bredt systemkendskab og er vant til at håndtere mange forskellige systemer og interessenter
 • Har et stort eksekveringsgen og udpræget sense of urgency
 • Trives i et ambitiøst miljø, hvor det går stærkt og hvor mål og performance præger kulturen

 

Dine muligheder

Ligesom dig stiller vi store krav og ambitionerne er høje, men til gengæld tilbyder Imerco et spændende job i en branche hvor to dage aldrig er ens, og hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Der er ikke personaleledelse i denne stilling, men det kan være en potentiel udviklingsmulighed i jobbet.

 

Ansøgning

Imerco samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Konsulent hos GML-HR Mie Reenberg på telefon 41136000 eller Partner Hanne Puggaard på telefon 40356931 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.
 

Imerco A/S er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiks- og onlineomsætning inklusive moms på ca. 1,75 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med over 1 mio. medlemmer.

Søg stillingen

09 / 2020
Imerco