Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Imerco – Imerco søger kategorichef med flair for godt købmandskab


Søg stillingen

Imerco søger en ambitiøs Kategorichef til Bord, som skal bidrage til opbygning og udvikling af kategorien (til Imercos butikker og til Imerco.dk). Med fokus på vækst bliver du en aktiv medspiller i organisationen og skal bidrage til at sikre Imercos position på markedet. Du bliver ansvarlig for en stor del af Imercos omsætning og vi leder derfor efter én kandidat med stor erfaring inden for indkøb og leverandørforhandlinger. 

Jobbet

Som Kategorichef i Imerco bliver det dit ansvar at sikre et konkurrencedygtigt sortiment, som er i konstant udvikling. Derfor skal du hele tiden være et skridt foran. Højt tempo er en del af hverdagen. Dit fokus skal både være på mærkevarer og private label. Du bliver desuden medansvarlig for en effektiv logistik på egne vareområder i samarbejde med leverandørerne og logistikafdelingen – herunder specielt omsætningshastighed, antal varenumre og disponering.

 

Dine primære opgaver bliver:

 • Sortimentsudvælgelse og udvikling af sortimentet på mærkevarer og privat label
 • Samarbejde med Imercos VIP-leverandører som f.eks. Fiskars, Eva, Rosendahl m.fl.
 • Kampagneplanlægning, interne mønstringer, forhandling af kampagnepriser hos leverandører m.v.
 • Avisbriefe til marketing og bureau 
 • Lageropfølgning
 • Samarbejde med leverandører herunder forhandlinger
 • Konkurrentovervågning

 

Du vil få tilknytte én assistent og skal forvente et tæt samarbejde med resten af indkøbsorganisationen. Kategorichefen på Køkken, indkøbsdirektøren og dig vil have en meget tæt dialog omkring hele indkøbs setup’et. 

 

Personen

Måske har du en relevant uddannelse – det kan være en fordel. Men mere afgørende er det, at du har flere års erfaring med indkøb og leverandørforhandlinger. Ikke mindst har du flair for godt købmandskab og ved hvad forbrugerne vil have (før de selv ved det). 

 

Derudover kan man sige om dig, at du er: 

 • Handlekraftig og trives i et ambitiøst miljø, hvor mål og performance præger kulturen
 • En person som har et stort eksekveringsgen
 • Analytisk og evner at tænke både taktisk og strategisk
 • En teamplayer men samtidig kan arbejde selvstændigt 
 • I stand til at motivere og engagere mennesker omkring dig (fordi du altid selv er i godt humør)
 • Struktureret og har en sikker fremtræden, der giver troværdighed og respekt

 

Robusthed, selvstændighed, høj arbejdsmoral, “en person som kan tænke ud af boksen” er også ord vi ønsker at sætte på Imercos nye kategorichef. 

 

Dine muligheder

Vi stiller store krav og ambitionerne er høje, men til gengæld tilbyder Imerco et spændende job i en branche hvor to dage aldrig er ens. Der tilbydes desuden en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer. 

Ansøgning

Imerco samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Associeret Partner Rikke Kejser på +45 5118 2359 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Imerco A/S er Danmarks største isenkramkæde med mere end 175 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiksomsætning inklusiv moms på ca. 1,5 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med mere end 1 mio. medlemmer samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling.

Søg stillingen

08 / 2019
Imerco