HSHansen – Facadespecialist


Søg stillingen

Facadespecialist – kan du udvikle fremtidens facader til dansk og internationalt byggeri

Vil du være en del af en førende koncern i sin branche og har du lyst til en specialistrolle med stor indflydelse på de koncepter og løsninger der skal pryde fremtidens byggerier, så er dette rollen du har ventet på.

Jobbet:

Med reference til afdelingschefen i Hansen Concepts, bliver du ansvarlig for har udvikling af facadeløsninger herunder at varetage dokumentation af de tekniske discipliner som er indeholdt i en facadeentreprise – primært for kontraktopgaver, men også ved tilbudsprojekter.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Analyse af projektgrundlag samt design af brugbare løsninger og detaljer.
  • Udarbejdelse af de statiske og byggetekniske beregninger
  • Udarbejdelse af statisk koncept/statikberegninger.
  • Udvikling af profiler, befæstninger m.v.
  • Dimensionering af specialløsninger samt udvikling af disse, Ansøgning og CE mærkning
  • Deltagelse i projektudvikling på evt. nye koncepter eller projektspecifikke tiltag.

Din succes i rollen vil bl.a. blive målt på din evne til hurtigt at komme ind i rollen og levere værdi til forretningen.

Personen:

Først og fremmest har du et stærkt fagligt fundament inden for byggeri, hvor du har erhvervet bred byggeteknisk viden bl.a. om bærende konstruktioner. Din erfaring har du opbygget fra en tilsvarende rolle med enslydende arbejdsopgaver. Du har flere års konstruktionserfaring og arbejdet med f.eks. facader, råhuse, dimensionering mv. Du kender til lastberegninger og brandtekniske installationer og har indgående kendskab til bygningsreglementet.

Som person er du nysgerrig af natur. Du er mulighedssøgende, løsningsorienteret og struktureret i din arbejdsform. DU er stærk kommunikativt og kan afdække behov og afstemme forventninger. Du er tillidsvækkende, udadvendt og socialt anlagt.

Ansøgning

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR, Kristian Storm Aagaard på telefon 2052 6695 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.  

Om virksomheden

HSHansen a/s er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og udfører totalløsninger inden for facade- og lukningsentrepriser, herunder bl.a. aluminiumsfacader, curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på DKK 800 mio. og 500 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør.

 

 

 

Søg stillingen

09 / 2021