Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Helsam – Salgschef til Helsam


Søg stillingen

Vil du gå forrest og videreudvikle en velfungerende salgsfunktion? Og kunne du tænke dig at dyrke det strategiske og operationelle samarbejde med vores kunder indenfor grøn hudpleje og kosmetik og naturlige helsekostprodukter? 

Hos Helsam forhandler vi livsstil- og helsevarer og har stor fokus på sundere livsstil. Vi søger en ambitiøs og stærk salgsprofil til vores B2B kunder.

 

Velkommen til Helsams ledelse og Salgsafdeling

Du bliver en del af Helsams ledergruppe og refererer direkte til den administrerende direktør. I tæt samarbejde med især marketing, indkøb og vores interne, stærke brand-house Derma Vita, bliver det din mission at styrke det kommercielle samarbejde og vedligeholde relationen med vores mange kunder.
Som chef for salgsafdelingen leder du et team af 4 salgskonsulenter, 2 in-house og 2 kørende.

 

Hvad får du til gengæld?

  • Et krævende men også et super spændende job i en virksomhed, hvor trivsel og arbejdsglæde går hånd i hånd med din motivation for at skabe resultater.
  • Fantastiske medarbejdere og engagerede leder-kollegaer, som du kan sparre med.
  • Flad organisation med en nærværende topledelse, hvor gode ideer ikke sættes i udvalg.
  • Stor frihed i jobbet, hvor du får rige muligheder for både at lære nyt og udvikle dig.
  • Mulighed for at udfordre status quo og være ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

 

Tag vores Salgsafdeling til næste niveau

Du bliver en del af en velsmurt maskine, hvor driften kører. Gennem din stærke kompetence i at opbygge og vedligeholde relationer hen over forhandlingsbordet og gennem værdiskabende salg, sikrer du i samarbejde med dit team, at Helsams produkter er repræsenteret på hylderne hos udvalgte kunder. 
Mere specifikt kommer du til at:

  • sikre motiverende og effektiv ledelse af afdelingen
  • drive Key Account Management på udvalgte kunder, herunder initiere årsforhandlinger og udarbejde bonusaftaler
  • identificere og eksekvere vigtige salgsinitiativer på basis af nøgletal og løbende tilpasse teamets og din indsats ud mod kunderne
  • udvikle og vækste salget af diverse brands sammen med vores kunder i samarbejde med teamet
  • planlægge salgsaktiviteter og kampagneopfølgning i samarbejde med indkøb og marketing

 

Hvem, vi tror, du er?

Du kommer fra en lignende stilling fra detail- eller specialhandlen, meget gerne indenfor hudpleje og kosmetik eller tilsvarende, kombineret med god erfaring fra stærke brands.
Du har ledelseserfaring og trives med personaleledelse.
Derudover har du erfaring med og motiveres af salg, kundeservice og rådgivning, og du sætter en ære i at planlægge og strukturere både dit eget og dine medarbejderes arbejde.
Og hvis du så oveni kender helsebranchen og har interesse for sundhed og sund livsstil, vil det være helt fantastisk.

Helsam har domicil i Sønderborg samt kontor i København. Kunderne er i hele landet, hvorfor din bopæl kan være hele Danmark. Du skal forvente at være i Sønderborg 1-2 gange om ugen og forventeligt mere i en introperiode. 
 

Når du sender en ansøgning/CV

Du må gerne vedhæfte en ansøgning, men det er ikke et krav.
Lad det skinne igennem i ansøgning/CV, hvordan DU kan gøre en forskel for Helsam fremadrettet i forhold til jobbet som salgschef.

Helsam samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen på telefon 24948800 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Helsam A/S er en 100 % danskejet engros- og retailvirksomhed med 220 ansatte. Virksomheden ligger i Sønderborg og er markedsledende inden for helsebranchen. Helsam samarbejder med omkring 230 af de største og bedste leverandører inden for helsekost, personlig pleje og økologiske varer.

Helsam A/S leverer varer til kunder primært i Danmark og driver en kæde bestående af 16 egne butikker og 15 franchise. Som et supplement til deres fysiske helsebutikker har de Helsam’s webshop, som er den største danske helseshop på nettet.

Søg stillingen

10 / 2020
Helsam