Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

JYSK – Team Leader Logistic Planning


Søg stillingen

JYSK har Nordens største fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i trekantområdet, kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund. 

 

Distributionscenteret står for den daglige levering af varer til JYSK butikkerne i Danmark, Norge, Holland, England og Irland, samt onlineleverancer til de samme lande.  Fra distributionscentret i Uldum leverer JYSK desuden varer til franchisebutikkerne over det meste af verden. 

 

Distributionscentret er netop færdig med en større udvidelse, som har øget kapaciteten til ca. 1.300.000 m3 udgående gods pr. år.

 

Som Team Leader i Logistic Planning bliver du en aktiv spiller i den daglige planlægning, samt du får det ledelsesmæssige ansvar for teamet.

Jobbet

Dit overordnede ansvarsområde vil være at sikre et effektivt flow af varer til og i Distribution Center Uldum, Derudover skal du også sikre, at varerne er på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt til den rigtige pris.

 

Derudover vil dine ansvarsområder være:

-Ledelse af et team på 7-8 medarbejdere

-Sikre en høj leveringsevne i samarbejde med interne partnere

-Optimere eksisterende workflows og processer samt udvikle nye

-Udvikle og fastholde en motiveret og professionel organisation

-Lede og agere ud fra JYSK Values og Leadership 

Personen

Vi forventer, at du kommer med enten en relevant teoretisk eller praktisk baggrund. Derudover har du en solid ledelseserfaring, således du evner at samle dit team, så alle arbejder mod et fælles mål. 

Du er proaktiv af natur, resultatorienteret, og ikke bange for at udfordre ”as is”.

 

Derudover forventer vi, at:

-Du har solid erfaring i styring af vareflow

-Du kan arbejde med optimering af processer og deltage i projekter

-Du kan arbejde med KPI opfølgning

-Du er samarbejdsorienteret og kan erfaringsudveksle på alle niveauer

-Du er flydende på dansk og engelsk

Dine muligheder

Du vil få en central rolle i en spændende virksomhed, med direkte indflydelse på resultaterne og hvordan processer udformes. Du vil også få mulighed for personlig udvikling i en virksomhed med internationalt perspektiv.

Ansøgning

JYSK samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent Martin Eriksen på +45 3133 8229 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

 

Søg stillingen

05 / 2019
JYSK