Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Synoptik – Synoptik Property Manager


Søg stillingen

Har du retail i blodet og solid erfaring med ejendomme fra en retail-organisation? Har du et netværk, du aktivt bruger til at holde dig orienteret om butiksmarkedet i hele Danmark? Har du styr på, hvor de bedste butikker ligger i de danske byer, og ved du som en af de første, hvornår et butikslejemål er klar til udlejning? Så er du måske Synoptiks nye property manager.

Jobbet?

Din primære opgave bliver at optimere nuværende lejemål og lejekontrakter samt placeringer af eksisterende butikker. Derudover er du hele tiden fokuseret på at identificere nye mulige placeringer for eventuelle nye butikker. Du har ansvaret for at kædens butikker altid har den stærkeste markedsposition i gadebilledet.

En stor del af din hverdag bliver også at holde styr på mangler og istandsættelsesopgaver over for udlejer, så butikkerne altid fremstår professionelt. I tæt samarbejde med butiksudviklingsteamet sørger du for blandt andet ombygninger og nyetableringer og håndterer diverse ad hoc-opgaver og indsigelser i forhold til udlejere.

Derudover har du styr på en række administrative opgaver som f.eks.:

•    Håndtering af ind- og fraflytningsopgaver
•    Kontakt til offentlige myndigheder
•    Årlig budgetlægning samt målsætning 
•    Kontakt til ekstern juridisk bistand

Hvem er du?

Du har erfaring inden for optimering og administration af butikslejemål fra en retail-organisation. Som person er du engageret i netværk inden for retail og holder dig løbende orienteret om udviklingen inden for branchen, og bruger det aktivt til at være på forkant og opsøge muligheder. Du er forhandlingsstærk og drives af gamet, men kender samtidig til vigtigheden af gode relationer.

Derudover:

•    Har du indgående kendskab til erhvervslejeloven
•    Besidder du excellente forhandlings- og kommunikationsevner
•    Tager du ejerskab og kan arbejde selvstændigt samt levere resultater i et travlt og omskifteligt arbejdsmiljø med mange interessenter

Du får base på hovedkontoret i Herlev, men du trives med at rejse rundt i Danmark, da du skal servicere alle butikker fra Frederikshavn til København K. Du får naturligvis en firmabil stillet til rådighed. 

Synoptik tilbyder 

•    En stilling, hvor du selv kan være med til at sætte dit præg
•    Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder 
•    Et ansvarsområde, hvor der er mulighed for at skabe synlige resultater i en markedsledende og veldrevet butikskæde
•    Et imødekommende og uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og hjælpsomme kolleger 

Ansøgning

Synoptik samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Konsulent hos GML-HR Mie Reenberg på telefon 41136000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

 

Søg stillingen

09 / 2020
Synoptik