GML-HR A/S – Headhunter/Konsulent – Search & Selection


Søg stillingen


Ambitiøs profil med partnerpotentiale

GML-HR er en af landets førende konsulentvirksomheder inden for Search & Selection. Gennem de sidste 10 år har vi opbygget en stærk position på markedet. Vi har en attraktiv kundeportefølje, et stort antal årlige rekrutteringer og høj kvalitet, som kommer til udtryk ved positive målinger i kunde- og kandidat-analyser.

Med kontorer i Kolding, Odense og København er vi landsdækkende. Vi har gennem årene fokuseret på udvalgte brancher og har et solidt omdømme inden for retail, FMCG, energi, industri samt byggebranchen.

Vi søger en ambitiøs konsulent til vores team, hvor vi arbejder med rekruttering af ledere, specialister og direktører. Ideelt vil arbejdsstedet være med udgangspunkt i Kolding, men vi er fleksible i forhold til geografien.

Jobbet

Som konsulent/headhunter kommer du til at arbejde med rekruttering af ledere, specialister og direktører til et bredt udsnit af virksomheder. Du vil blive introduceret til eksisterende kunder, og der vil være opgaver til dig fra dag 1. Det er vigtigt, at du har ambitioner og evner til over tid at opbygge og arbejde med din egen kundeportefølje. Du får selvstændigt budgetansvar og frie rammer til at opbygge kundeporteføljen og eksekvere rekrutteringsopgaverne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Ansvarlig for gennemførelse af rekrutteringsopgaver – opstart, search, interview, test, præsentation og endelig leverance af kandidater.
 • Løbende dialog og sparring med kunden – såvel topledelse, ansættende leder og HR.
 • Kundepleje og opsøgende salg.
 • Deltagelse i netværksarrangementer.
 • Involvering i interne udviklingsprojekter – produkt- og procesudvikling.

 

Du får en afvekslende hverdag, hvor du kan udvikle dig som konsulent/rådgiver ved at bruge din HR-faglighed og forretningsforståelse i dialogen med kunder og kandidater.

Personen

Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring som konsulent inden for search & selection som selvstændig konsulent eller fra et konsulenthus.

Du er drevet af at arbejde med rekruttering og at finde det helt rigtige match imellem kandidat og job. Herudover skal du trives med ansvaret for at opbygge og vedligeholde din kundeportefølje. For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har styr på dit netværk både på kunde og kandidat siden.

I øvrigt kan man sige om dig, at du

 • har god forretningsforståelse og indsigt i erhvervslivet.
 • kan matche beslutningstagere på direktionsniveau og give sparring omkring udvikling af deres organisation.
 • arbejder struktureret og med høj kvalitet.
 • opfattes som tillidsfuld og troværdig.
 • er team-orienteret og villig til at give en hjælpende hånd til andre.
 • er dedikeret med fokus på at skabe fremdrift.
 • kommer med god energi og en positiv indstilling. 

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en seriøs konsulentvirksomhed med en uformel kultur og et stærkt fagligt miljø, hvor vi udnytter synergierne af teamets erfaring, netværk og kundebase. Du kan forvente opbakning fra dine kollegaer og en grundig introduktion til vores processer og værktøjer.

Du vil opleve høj grad af frihed under ansvar, og der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil blive mødt med forventningen om høj kvalitet i leverancen, et synligt engagement og en lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af GML-HR.

Der tilbydes ordnede forhold med gode og fleksible ansættelsesbetingelser med fast løn, pensionsordning og en attraktiv bonusordning. På sigt vil der være mulighed for medejerskab. 

Ansøgning

Kontakt partner Søren Laigaard-Andersen på telefon 2074 4492, hvis du vil høre mere om jobbet og dine muligheder som konsulent i GML-HR. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “søg stillingen” nedenfor.  

I GML-HR er vi 19 medarbejdere fordelt på vores tre kontorer. Vi har specialiseret os i Search & Selection og Forretningsudvikling. Vores kundebase er stærk og består af nogle af de førende virksomheder i de brancher, vi fokuserer på samt start-ups og mere nicheprægede virksomheder. Vores konsulenter arbejder dedikeret på at hjælpe kunderne med at bygge organisationer der vinder! Vi har god økonomi og vores positive udvikling er fortsat også det seneste år. Du kan læse mere på www.gml-hr.dk 

Søg stillingen

05 / 2021