GML-HR A/S – Driftsdirektør Forstas


Søg stillingen

Vi er på udkig efter en person, som ønsker, evner og kan se sig selv i en betydningsfuld og tillidsfuld nøglerolle i vores organisation med stor indflydelse på den strategiske retning. Som driftsdirektør for Østdanmark får du mulighed for at tage ansvaret for forretningen i en menneskelig virksomhed.

 

Ledelse og udvikling

Som driftsdirektør hos Forstas får du en synlig og indflydelsesrig placering i organisationen og indgår i virksomhedens topledelse med direkte reference til vores adm. direktør Thomas.

Du bidrager med sparring og energi til det stærke fællesskab i ledergruppen, ligesom du får indflydelse på retningen i forhold til den fremtidige udvikling i virksomheden. Du tager derfor del i at udvikle og implementere afdelingens og virksomhedens strategiske retning.

 

Du får ansvaret for vores afdeling på Sjælland efter en grundig introduktion til vores virksomhed samt vores kendskab til, hvem du er. Vi ønsker en kollega, der kommer med nye spændende perspektiver, så vi også kan lære noget nyt.

 

I samarbejde med resten af organisationen, udvikler du mennesker med øje for Forstas’ værdier: Menneskelighed, Ærlighed og Begejstring og deres egne styrker og svagheder. Du sikrer desuden at fastholde og udvikle nuværende høje kvalitet i indstilling, udførsel, faglighed og økonomi.

 

Menneskeorienteret med en god forretningsforståelse

Vi forventer ikke, at du er branchekendt eller har erfaring med styring af driftskontrakter. Din erfaring kan du have opnået inden for andre brancher f.eks. byggeri, service, rengøring, detail, hotel, restaurant, catering eller noget helt andet.

Vi ønsker derimod, at du finder det spændende at indgå i partnerskaber med store offentlige kunder og at levere bedre end det forventede. Samtidig ser vi også gerne, at du har kendskab til at lede andre ledere.  

Som person formår du at skabe tillid og motivation omkring dig, og at du kan sætte dig ind i både de strategiske og driftsmæssige udfordringer, som kan opstå for vores medarbejdere.

Du er en åben og social person, der med lethed møder andre mennesker i øjenhøjde. Der lægges stor vægt på dine kommunikative evner og dit konstruktive mindset for at sikre det gode samarbejde. Du tilfører naturligt energi til kulturen i form af din væremåde, åbenhed og tilgang til livet i hverdagen. Vores kultur er vigtig for os, og du skal kunne se dig selv være en del af den samt være bevidst om, at du er en vigtig ambassadør for os, både internt og eksternt.

 

Hvad bliver du en del af?

Rent strategisk vil vi gerne øge vores tilstedeværelse og position på øerne og det store potentiale, som ligger der. På nuværende tidspunkt er vi 10 funktionærer og 60 udførende medarbejdere tilknyttet vores afdeling i Greve, hvorfra vi varetager og drifter forskellige opgaver på Sjælland. Det overordnede formål for Forstas er at være en eftertragtet og afholdt arbejdsplads for vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Derfor har vi kontinuerligt fokus på at kultur- og værdiudvikle bredt i organisationen og på at prioritere medarbejderudvikling.

 

Interesseret?

Vi samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Selma Kjærbo Hansen på tlf. 3072 0898 eller mail: skh@gml-hr.dk eller Susanne Reinert på tlf. 2115 8781 eller mail: ssr@gml-hr.dk (uge 29 og 30) for at høre mere om stillingen.

Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

 

Forstas A/S er en entreprenør- og anlægsgartnervirksomhed med faglig bredde og specialviden på området. Vi leverer ydelser til både private, offentlige og halvoffentlige virksomheder og institutioner i hele Danmark.

Læs mere på www.forstas.dk

 

Søg stillingen

06 / 2022