Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Geia Food – Trainee med speciale i Salg


Søg stillingen

Salg i en dynamisk international virksomhed

Vil du have ansvar i dit arbejdsliv, trives du med kontakt til mange forskellige mennesker, og vil du klædes godt på til din videre karriere, så er en traineestilling i Geia Food måske noget for dig.

 

Jobbet

Som Trainee i Geia Food får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierede arbejdsopgaver inden for alle aspekter af salg. Gradvist får du mere ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver samtidig med, at du vil dygtiggøre dig teoretisk via 8-11 ugers skoleophold på Aalborg Handelsskole.

 

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Daglig kontakt til forskellige kunder
  • Servicering af kunder med produktinformationer og salgsmateriale
  • Håndtering af diverse forespørgsler på telefon og e-mail
  • Afsendelse af vareprøver og andre praktiske opgaver
  • Reklamationsbehandling
  • Daglig salgsopfølgning
  • Salgs- og produktanalyser

Du vil arbejde på adressen Fuglevænget 9 i Aalborg sammen med 40 dygtige og engagerede kolleger i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Du vil blive tilknyttet salgskontoret, som består af et team på syv personer, som du vil have daglig sparring med.

Din første arbejdsdag vil være i september 2019 eller så hurtigt som muligt.

 

Personen

For at få succes som Trainee hos Geia Food skal du være læringsparat, og du skal kunne arbejde selvstændigt med de opgaver, du får tildelt. Der bliver arbejdet i et dynamisk og til tider hektisk miljø, så det er en forudsætning, at du kan prioritere dine opgaver og have mange bolde i luften.

Du skal have flair for detaljen, brænde for det gode købmandskab og være meget talstærk, samt du skal kunne lide kontakt til flere forskellige personer hos Geia Food’s kunder.

Som Trainee i Salg kommer du primært til at arbejde på dansk men af og til også på engelsk, så det er en forudsætning, at du har et højt niveau på begge sprog, både skriftligt såvel som mundtligt.

I øvrigt har du en passende uddannelsesmæssig baggrund som f.eks.

  • Du har bestået HHX, HF eller HTX med 10 ugers tillægseksamen
  • Du er Markedsføringsøkonom, Handelsøkonom eller Finansøkonom
  • Du er startet på en videregående merkantil uddannelse, men du har erkendt, at du hellere vil tilegne dig den merkantile viden i praksis.

Dine muligheder

Efter 2 år som Trainee vil du have oparbejdet et grundlæggende kendskab til opgaverne i en salgsafdeling, og du vil have kendskab til hele værdikæden. Der vil være gode muligheder for at fortsætte karrieren i Geia Food som Sales Coordinator, Logistikkoordinator, Purchase Coordinator eller lignende.

 

Ansøgning

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

GeiaFood A/S er en af Nordens førende leverandører af fødevarekoncepter tildetailmarkedet inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samtdrikkevarer. Geia Food beskæftiger ca. 90 medarbejdere, har kontorer i Danmark, Norge og Sverigeog omsætter årligt for 1,5 mia. DKK. Etstærkt kundefokus, solide partnerskaber med leverandører og konstant fokus påinnovation og eksekvering er grundpillerne i virksomheden. Læs mere på www.geiafood.dk.

Søg stillingen

07 / 2019
Geia Food