Geia Food – Sales Manager


Søg stillingen

Med udpræget frihed til handling udvikler du i tæt samarbejde med Geia Food indkøb og kunden flere fødevarekategorier hos Salling Group.

Som Sales Manager har du ansvaret for at drive salget til Salling Group på udvalgte kategorier.

Din opgave bliver at vedligeholde den nuværende forretning og i tæt samarbejde med kunden opbygge ny forretning igennem produkt- og brandudvikling, der sikrer Salling Group et altid aktuelt og konkurrencedygtigt sortiment.

Samhandelen med Salling Group er allerede i vækst. Produktporteføljen består af private label produkter, producenternes brands og Geia Foods egne brands, så du har masser af muligheder for at imødekomme kundens behov og herigennem udbygge forretningen.
 

Jobbet

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • at skabe en langsigtet og værdiskabende samarbejdsrelation til kunden
 • udvikling af kunde- og kategoriplaner
 • analysere markedsmuligheder og udarbejde strategier, handlingsplaner og kampagneplaner
 • tæt dialog med kunden på ugentlig basis omkring produkter og sortiment samt forhandling af aftaler
 • deltage i produkt- og sortimentsudviklingsprojekter i tæt samarbejde med Geia Food indkøb og Salling Group indkøb
 • at være opdateret på dine kategorier igennem deltagelse på messer, leverandørbesøg og generel orientering i markedet
 • tæt samarbejde med indkøb, supply chain og kvalitet internt i Geia Food

 

Dine kvalifikationer 

Du har erfaring med salg af fødevarer til detailhandel, eller du kommer fra detailhandel med kategori- eller indkøbsansvar for fødevarer. Uanset baggrund, er det vigtig, at du:

 • interesserer dig for udvikling og trends indenfor fødevareområdet
 • har forståelse for og indsigt i de mekanismer, der gør sig gældende i detailhandel med fødevarer
 • forstår den fulde værdikæde fra producenten til varen står på hylden i butikken
 • har en naturlig evne til at opbygge og vedligeholde relationer

Din bopæl kan være i hele landet, da Geia Food har kontorer i Skælskør, Aalborg og Middelfart, og du får domicil, hvor det passer bedst i forhold til din bopæl. Din kunde har hovedkontor i Århus, så du skal derfor påregne en del kørsel, hvorfor der også er firmabil tilknyttet stillingen.
 

Det kan du forvente

Du kan forvente en organisation, der lever efter værdierne: “Vi skaber løsninger for vores kunder”, “Vi er handlekraftige fra start til slut” og “Vi samarbejder fordomsfrit”.

Med reference til Head of Sales kan du forvente høj grad af tillid, herunder fuld fleksibilitet til at planlægge din egen arbejdsdag. Du planlægger kontordage, kundebesøg og hjemmearbejdsdage, som det passer dig og kunden bedst.

Geia Food har en agressiv vækststrategi, og igennem produktudviklingprojekter, som du vil være med i fra start til slut, kommer du til at sætte dit præg på sortimentet hos Salling Group.
 

Ansøgning

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Geia Food er en af Nordens førende leverandører af fødevarekoncepter til detailmarkedet inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samt drikkevarer. Geia Food er en virksomhed i kraftig vækst og omsætter for omkring 2,5 mia. DKK. Et stærkt kundefokus, solide partnerskaber med leverandører i hele verden og konstant fokus på innovation og eksekvering er grundpillerne i virksomheden. Læs mere på www.geiafood.com.

Søg stillingen

02 / 2024