Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Geia Food – Purchaser


Søg stillingen

Jobbet som Purchaser er en udviklingsstilling og  efter en intensiv personlig og faglig udvikling er du klar til jobbet som Product Sourcing Manager med indkøbs og produktudviklingsansvaret for en fødevarekategori med en 3-cifret millionomsætning.

Geia Food er en af Nordens førende leverandører af fødevarekoncepter til detailmarkedet inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samt drikkevarer. Geia Food er en virksomhed i kraftig vækst og omsætter for omkring 1,5 mia DKR i Danmark, Norge og Sverige.

Som Purchaser vil du med reference til Head of Purchase blive tilknyttet varekategorien Ost & Mejeri og du vil fra dag ét få et stort selvstændigt ansvar. I løbet af de efterfølgende max 24 måneder vil du i et nøje planlagt kompetenceudviklings forløb få stigende ansvar for til sidst at have det fulde ansvar for en større varekategori.

Hver 3. måned gennemføres en udviklingssamtale med Head of Purchase for at sikre, at du kompetenceudvikler dig som forventet.

Efter senest 24 måneder er du klar til udnævnelse til Product Sourcing Manager, hvortil hører en attraktiv lønpakke, bonusordning og andre goder.

 

Jobbet

Som Purchaser vil du være i konstant faglig og personlig udvikling hen imod målet: Hurtigst muligt at blive klar til at overtage din egen selvstændige kategori med eget budgetansvar. Arbejdsopgaverne vil være mange og forskelligartede, og du kan forvente en meget stejl læringskurve.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:

 • Kontakt til og forhandling med leverandører i hele verden
 • Leverandørbesøg, messebesøg og inspirationsrejser
 • Samarbejde med sælgerne om kunderne
 • Håndtering af forespørgsler fra kunderne
 • Produktudvikling i samarbejde med leverandører og kunder
 • Butiksbesøg i Danmark og udlandet
 • Reklamationsbehandling
 • Diverse projektopgaver

 

Personen

Du har for 2-5 år siden afsluttet din  videregående merkantile uddannelse som f. eks. Cand. Merc. og du brænder for handel med fødevarer. Du har nu 2-5 års relevant erhvervserfaring med indkøb af fødevarer eventuelt fra en handelsvirksomhed, men du synes at din personlige udvikling går for langsom i dit nuværende job. Hos Geia Food er der fuld fart på, så du skal trives i et hektisk og resultatorienteret miljø, hvor du er parat til at træffe beslutninger og tage selvstændigt ansvar – også selvom opgaven er kompleks.

I øvrigt kan man sige om dig at:

 • Du har næse for det gode købmandskab
 • Du har en udpræget “sense of urgency”, og du rykker hurtigere end de fleste, når noget haster
 • Du er resultatorienteret og gennem din evne til at bygge relationer har du stor gennemslagskraft
 • Du er talstærk og du er superbruger i Excel
 • Du har et internationalt fokus, og du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau
 • Du har en familiesituation, der både nu og fremover  tillader mange rejsedage. Som Product Sourcing Manager skal du påregne ca. 30 internationale rejsedage.

 

Dine muligheder

Der vil blive stillet meget store krav til din performance, og du vil blive tilbudt et unikt kompetenceudviklingsforløb, der munder ud i et af de mest spændende indkøbsjob i nordisk dagligvarehandel. Geia Food er en succesfuld virksomhed i kraftig vækst, så også på længere sigt er der gode karrieremuligheder.

Ansøgning

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Se mere på www.geiafood.dk

Søg stillingen

11 / 2019
Geia Food