Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Geia Food – Kvalitetskoordinator


Søg stillingen

Geia Food er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til denskandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller somprivate label. Virksomheden har som målsætning at sikre forbrugerne denbedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen medfødevareproducenter i hele verdenen. Geia Food er i vækst, og derfor udvides kvalitetsafdelingen i Aalborg med en ekstra kvalitetskoordinator.

Jobbet

Med reference til Head of Quality Jørgen Bentzen og i samarbejde medGeia Foods mærkningsspecialist, bliver det din opgave at sikre, atvaredeklarationerne på alle varerne er korrekte og i overensstemmelsemed gældende EU lovgivning. Du får en international kontaktflade, og dukommer til at arbejde på dansk og engelsk. Geia Food er BRC og IFScertificeret for Agents & Brokers. 

 
Dine primære arbejdsopgaver bliver: 
 • Udarbejdelse af varedeklarationer 
 • Korrekturlæsning og validering af varedeklarationer 
 • Egenkontrol 
 • Kontakt til Fødevarestyrelsen og tovholder ved evt. tilbagetrækninger 
 • Reklamationsbehandling 
 • Du holder dig ajour med fødevarelovgivningen og anden relevant lovgivning, og som proaktiv støttefunktion for indkøb og salg sikrer du, at ny lovgivning implementeres i rette tid. 

Personen

Du har en  uddannelse som levnedsmiddelkandidat, procesteknolog med speciale i fødevarer elleranden fødevarefaglig baggrund. Du er nyuddannet eller du har 1-2 års relevant erfaring efter endt uddannelse.

 
I øvrigt kan man sige om dig at: 
 • Du har viden om og interesse i varedeklarationer 
 • Du har styr på den nyeste lovgivning om fødevaresikkerhed 
 • Du arbejder bedst selvstændigt med dit fagområde, men du nyder at dele ud af din faglige viden til resten af organisationen 
 • Du sætter en ære i at have styr på detaljen, men evner samtidig at træffe hurtige beslutninger, når situationen kræver det 
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale 

Dine muligheder

I tæt samarbejde med din kvalitetskoordinator-kollega i Aalborg får du stor frihed til selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver. Den resterende kvalitetsafdeling har domicil i Skælskør. Du får engagerede og kompetente kolleger, der er stolte over at være en del af  en succesfuld vækstvirksomhed, og der lægges vægt på et godt samarbejde  på tværs af organisationen. 

Ansøgning

Geia Foodsamarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

GeiaFood A/S er en af Nordens førende leverandører af fødevarekoncepter tildetailmarkedet inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samtdrikkevarer. Geia Food beskæftiger ca. 85 medarbejdere, har kontorer i Danmark, Norge og Sverigeog omsætter årligt for 1,5 mia. DKK. Etstærkt kundefokus, solide partnerskaber med leverandører og konstant fokus påinnovation og eksekvering er grundpillerne i virksomheden. Læs mere på www.geiafood.dk.

Søg stillingen

02 / 2019
Geia Food