Frøslev Træ – Intern sælger – Forhandlersalg


Søg stillingen

Tænk nu, hvis du hver dag skulle arbejde for at forme fremtidens afsætning af træløsninger til den danske byggebranche? Tilmed for en velkonsolideret virksomhed, der er midt i en spændende udviklingsrejse?

Denne mulighed venter dig i stillingen som intern sælger hos Frøslev Træ, hvor du får ansvaret for vejledning, tilbudsgivning og ordreafvikling på sager af varierende størrelse.

 

Velkommen til dit nye team

Du bliver en vigtig del af et dedikeret forhandlerteam med 7 interne salgsmedarbejdere i Padborg og 2 interne salgsmedarbejdere i Albertslund.

Du får en spændende rolle for en stor produktions- og handelsvirksomhed, der på mange måder er markedsledende. 

Du vil referere til teamlederen for forhandlersalg i Padborg. Arbejdsstedet er i Padborg

 

Din nye hverdag

I stillingen skal du være servicerende og vedholdende i din tilgang til kunderne, ligesom du skal være meget bevidst om høj kvalitet og overholdelse af tidsplaner. Dit job består i høj grad af korrekt vejledning, så du kontinuerligt kan sikre høj kundetilfredshed. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Besvare kundehenvendelser, både skriftligt og telefonisk, og følge op på dialogen
  • Vejlede trælaster/tømmerhandler i hele Danmark, ligesom du også kan forvente kundekontakt med internationale kunder
  • Udvikle salget til udvalgte nøglekunder i samarbejde med en kollega – du har selv internt ansvaret for en vigtig nøglekunde
  • Deltage i interne salgsmøder i afdelingen

På kort sigt er du lykkedes med at bidrage til salget i Danmark og fået produktprogrammet ind under huden. På længere sigt er du lykkedes med at optimere forhandlersalget i Danmark samt sikre rentabel vækst på udvalgte nøglekunder.

 

Teamet har brug for disse kompetencer

Du kommer gerne med +5 års erfaring med salg – det kunne være i en intern salgsafdeling eller fra forhandlerleddet, hvor du selvstændigt har bearbejdet markedet overfor f.eks. tømmervirksomheder og privatkunder. 

Du har ideelt set en relevant byggeteknisk baggrund som f.eks. tømrer eller beregner.

Du har en stærk forretningsmæssig interesse og forståelse – gerne opbygget i bygge-branchen. Du arbejder ubesværet med Office-pakken, ligesom erfaring med Microsoft Dynamics NAV er en fordel. 

Herudover forestiller vi os, at du har følgende kompetencer:

  • Du er selvstændig og resultatorienteret og formår at sparke dine bolde helt i mål
  • Du er en teamplayer, som motiveres af, at hele holdet lykkedes
  • Dit servicegen er stort, og du går gerne en ekstra mil for kunderne
  • Du kan lide at arbejde i et miljø, hvor der ikke er langt fra ord til handling
  • Du behersker dansk og gerne engelsk i skrift og tale

Generelt skal du i stillingen trives med at tage selvstændig kontakt til kunderne og samarbejde med dine udekørende kollegaer om at skabe det bedst mulige salg. 

 

Det får du hos Frøslev

Du tilbydes et spændende job i en udviklingsorienteret virksomhed med en gagepakke baseret på stillingens ansvarsområder og dine kvalifikationer. 

Du træder direkte ind i en stærk virksomhedskultur baseret på tillid og faglig stolthed. Der er et uformelt arbejdsmiljø, korte beslutningsprocesser og et godt sammenhold mellem medarbejderne.

Du får stor frihedsgrad til at løse opgaverne, som følges af stort ansvar og særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Vil du være en del af Frøslev?

Frøslev samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent Janne Nissen på +45 2494 8800 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Frøslev Træ er en af Danmarks største leverandører af træ til byggeriet. Koncernen er anerkendt for en høj faglig viden og et omfattende produktprogram, hvor der stadig udvikles nye kundetilpassede løsninger, der sikrer en stærk position som den foretrukne leverandør til markedet.

Markedspotentialet er stort, løsningerne er mangfoldige og tager afsæt i høj teknisk viden og unik kundeservice. Alt sker i tæt samarbejde med kunden og med basis i naturmaterialet træ. Afsætningskanalerne er B2B samt rådgivning til arkitekter, ingeniører og slutbrugere.

Frøslev er en velkonsolideret koncern, ejerledet, med en høj trecifret millionomsætning og beskæftiger godt 135 medarbejdere på domicilet i Padborg og 15 medarbejdere på kontoret i Albertslund.

Søg stillingen

12 / 2023