Frøslev Træ – Indkøber


Søg stillingen

Vi søger en Indkøber til Frøslev Træ A/S i Padborg. Du bliver en vigtig del af et dedikeret og kompetent indkøbsteam på fem medarbejdere.

 

Jobbet

Med reference til den administrerende direktør får du mulighed for at bidrage til fremtiden for indkøb af træ til bæredygtige løsninger til den danske byggebranche. Frøslev Træ er midt i et spændende vækst- og udviklingsforløb, og virksomheden søger ambitiøst at udvikle eksisterende styrkepositioner.

Du får ansvaret for indkøb af trælastvarer hos syd-, central- og østeuropæiske savværker. De specifikke arbejdsområder vil blive aftalt ud fra dit erfaringsgrundlag, og du vil indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens mangeårige indkøber på disse markeder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • Udvikling af nye og eksisterende leverandører til fremtidigt samarbejde – primært savværker med fokus på høj kvalitet og leveringssikkerhed.
 • Sourcing af den nødvendige volumen til virksomhedens lager og produktion i Padborg, herunder bulk og kontraktindkøb inden for dine ansvarsområder.
 • Projektindkøb i tæt samarbejde med dine kollegaer i såvel indkøbs- som salgsafdelingen.
 • Faglig sparring med den øvrige organisation.
 • Rapportering, prisforhandlinger og performanceevaluering af nøgleleverandører.
 • Forecasting og ordreplanlægning.

 

Personen

Du kommer med en relevant indkøbsbaggrund, hvor kendskab til træ- og trælastvarer vil være en fordel. Det betyder både i forhold til træarter, kvalitetsbegreber og værdikæden fra skov til forbruger.

Du har erfaring med indkøb, gerne fra en produktionsvirksomhed eller fra forhandlerleddet, hvor du selvstændigt har sourcet, udviklet og bearbejdet leverandørporteføljen, herunder skabt indkøbsforbedringer og øget leveringssikkerheden.

Du har dertil en stærk forretningsmæssig interesse og forståelse, ligesom du besidder en god byggeteknisk forståelse. Du behersker dansk, tysk og engelsk i såvel skrift og tale, og du arbejder ubesværet med Office-pakken, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics NAV.

Derudover kan man sige om dig, at du: 

 • Styrer og koordinerer aktiviteter for at indfri forretningsmæssige mål.
 • Overvinder forhindringer og forfølger mål og strategier på trods af modstand.
 • Bruger sund fornuft til at træffe rettidige og effektive beslutninger.
 • Besidder integritet og handler i overensstemmelse med jobrelaterede værdier, principper og standarder.
 • Overholder retningslinjer, politikker og /eller juridiske retningslinjer.
 • Udvikler stærke samarbejdsrelationer for at lette opnåelse af nuværende og fremtidige målsætninger.
 • Er løsningsorienteret og finder muligheder på baggrund af tilgængelig viden og information. 
 • Tilegner dig aktivt ny viden og nye færdigheder for at forblive ajour med og/eller vokse ud over jobkrav.

 

Dine muligheder

Du tilbydes et spændende job i en virksomhed i udvikling og vækst. For den rette kandidat er der grobund for videre udvikling i organisationen. I virksomheden hersker en stærk virksomhedskultur baseret på trivsel, tillid og faglig stolthed. Der er et uformelt arbejdsmiljø, korte beslutningsprocesser og et godt sammenhold mellem medarbejderne.

 

Ansøgning

Frøslev Træ samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon +45 2121 0094 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles løbende og fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

 

Frøslev Træ A/S er en af Danmarks største leverandører af træ til byggeriet. Virksomheden sætter den faglige viden i højsædet og fører et omfattende produktprogram, hvor der til stadighed udvikles nye kundetilpassede løsninger, der sikrer en stærk position i markedet.

Træet, som er en del af virksomhedens DNA, har de senere år fået en stadig større rolle i fremtidens byggeri. Det kræver aktive videnspartnere; noget der ligger virksomheden nært.

Markedspotentialet er stort, løsningerne er mangfoldige og tager afsæt i høj teknisk viden og kundeservice. Alt sker i tæt samarbejde med kunden og med basis i naturmaterialet træ. Afsætningskanalerne er BtB samt rådgivning til arkitekter, ingeniører og slutbrugere.

Frøslev Træ A/S er velkonsolideret ejerledet virksomhed med en høj trecifret millionomsætning. Virksomheden beskæftiger godt 130 medarbejdere. 

Søg stillingen

05 / 2021