Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Frøslev Træ – Business Controller


Søg stillingen

Ambitiøs og forretningsorienteret profil søges til at understøtte og optimere Danmarks førende træleverandørs processer og performance.

Du får i rollen mulighed for at forme fremtiden for controlling i en virksomhed, der er midt i et spændende vækst- og udviklingsforløb. Det medfører et stigende behov for at sikre et datafunderet grundlag i relation til såvel driftsøkonomiske analyser som forretningsmæssige beslutninger. 
 

Jobbet

Med reference til Finance Manageren bliver du en vigtig del af et dedikeret økonomiteam på fem medarbejdere. Du vil favne hele værdikæden, og således komme til at arbejde på tværs af organisationen med analyser og forretningsoptimering. Du vil være drivkraften i udviklingen af den løbende rapportering, og dertil vil dine primære arbejdsopgaver være: 

 • Udvikling af BI modeller, herunder udvikling og vedligehold af datakilder og -baser
 • Deltage i den fortsatte udvikling af virksomhedens ERP-system (Navision 15) generelt; herunder løbende procesoptimering af forretningsgange
 • Deltage i den fortsatte udvikling og implementering af forretningsrelevante KPI’er
 • Opfølgning på driften gennem strukturerede driftsøkonomiske analyser
 • Deltagelse i de øvrige opgaver i økonomiafdelingen

Arbejdsstedet vil være i Padborg tæt på motorvej E45.
 

Personen

Du kommer med en relevant driftsøkonomisk uddannelse som HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Du har dertil en stærk forretningsmæssig interesse og forståelse, ligesom du besidder en stor data- og systemforståelse. 

Du har 3-5 års erfaring med controlling, gerne fra en produktionsvirksomhed, hvor du selvstændigt har udviklet og optimeret analyser, etableret dashboards og løftet den forretningsmæssige performance gennem målrettet controlling arbejde. 

Du arbejder ubesværet med intelligence systemer og -værktøjer, besidder solide excel-færdigheder ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics NAV.

I øvrigt kan man sige om dig, at du: 

 • Er ambitiøs og forfølger mål og strategier med et stort personligt drive.
 • Udviser selvtillid og besidder positiv gennemslagskraft, som skaber tilslutning og følgeskab.
 • Tager ansvar, identificerer potentialer og implementerer løsninger.
 • Er beslutsom og bruger sund fornuft til at træffe rettidige og effektive beslutninger.
 • Aktivt tilegner dig ny viden og nye færdigheder for at forblive ajour med og/eller vokse ud over jobkrav.
 • Besidder gode kommunikationsevner og agerer som holdspiller med øje for det gode samspil på tværs af organisationen.
 • Er struktureret og systematisk i din arbejdsform ligesom du er ordholden og overholder planer/aftaler.
   

Dine muligheder

Du tilbydes et spændende job i en virksomhed i udvikling og vækst. For den rette kandidat er der grobund for videre udvikling i organisationen. I virksomheden hersker en stærk virksomhedskultur baseret på trivsel, tillid og faglig stolthed. Der er et uformelt arbejdsmiljø, korte beslutningsprocesser og et godt sammenhold mellem medarbejderne.
 

Ansøgning

Virksomheden samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon +45 2121 0094 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles løbende og fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

Frøslev Træ er en af Danmarks største leverandører af træ til byggeriet. Virksomheden er anerkendt for en høj faglig viden og et omfattende produktprogram, hvor der til stadighed udvikles nye kundetilpassede løsninger, der sikrer en stærk position som den foretrukne leverandør til markedet.
Markedspotentialet er stort, løsningerne er mangfoldige og tager afsæt i høj teknisk viden og unik kundeservice. Alt sker i tæt samarbejde med kunden og med basis i naturmaterialet træ. Afsætningskanalerne er BtB samt rådgivning til arkitekter, ingeniører og slutbrugere.
Frøslev Træ A/S er velkonsolideret ejerledet virksomhed med en høj trecifret millionomsætning. Virksomheden beskæftiger godt 100 medarbejdere. 

 

Søg stillingen

10 / 2020
Frøslev Træ