Frøslev Træ – Ambitiøs og kommerciel salgschef til projektmarkedet


Søg stillingen

Du får i rollen mulighed for at forme fremtiden for afsætningen af bæredygtige løsninger til den danske byggebranche i tæt samarbejde med et stærkt team. Du bliver en del af en virksomhed med en god markedsposition og velfunderede ambitioner, der er midt i et spændende vækst- og udviklingsforløb. Du får ansvaret for en omsætning på et trecifret millionbeløb – en omsætning, der skal øges yderligere i de kommende år.

Frøslev ønsker at gå forrest med bæredygtige indsatser og ditto produkter til markedet, hvorfor virksomheden herunder investerer betydeligt i EPD’er, bæredygtig træmodificering og organisationsudvikling. 

Frøslev har netop købt Moelven Danmark, som sikrer et endnu bredere sortiment samt projektindsatsten er styrket yderligere ved overtagelsen.  
 

Jobbet

Med reference til den adm. direktør bliver du en vigtig del af et dedikeret projektteam på otte medarbejdere. Du er med til at sætte den strategiske retning for projektsalget i Danmark og på eksportmarkederne og er central i eksekveringen af denne. Du vil være drivkraften i udviklingen af salget og sætte retning for hele teamet. Du er en motiverende, inspirerende og dygtig leder, som formår at arbejde målrettet og vedholdende hen mod de fastsatte mål.

Du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens salgschef for forhandlersalg, dennes salgsorganisation samt produktions- og logistikafdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • Udbygge og eksekvere på strategien indenfor projektsalg
 • Opbygge projektpipeline samt realisering af selvsamme i tæt samarbejde med dit team og byde ind på bearbejdningen af arkitekter, rådgivere og entreprenører, herunder koordinere indsatser.
 • Igangsætte og eksekvere på yderligere bæredygtighedstiltag samt sikre kommunikation af bæredygtighedsprofil til samarbejdspartnere.
 • Ansvarlig for kontraktindgåelser.
 • Agere professionel sparringspartner med tømmerhandlernes projektteams.
 • Udvikle projektsalget til de nære eksportmarkeder.
 • Ledelse af projektafdelingen.
 • Deltagelse i interne projekt/salgsmøder i virksomheden.

Du skal forvente at skulle deltage i ugentlige mødeaktiviteter på virksomhedens domicil i Frøslev, ligesom der er kontor i hhv. Albertslund og Aarhus. 
 

Personen

Du kommer med min. 10 års erfaring med projektsalg til byggeriet, gerne fra en produktionsvirksomhed, hvor du selvstændigt har udviklet strategien og eksekveret på denne med gode resultater ligesom du har flere års ledererfaring. 

Du kan dokumentere gode resultater qua dit stærke salgsfokus, din solide forretningsmæssige interesse og forståelse samt gode lederegenskaber. Du plejer dit netværk og ved hvem de vigtigste aktører er. Som person er du stærk i relationer og ukuelig i salgsprocessen, du er forhandlingsvant og evner at skabe win-win løsninger, der skaber værdi for alle involverede parter.

Du er en nærværende og anerkendende leder, som evner at motivere, inspirere og kompetenceudvikle dygtige og erfarne medarbejdere til at levere ekstraordinære resultater. Du driver performance med afsæt i klare og tydelige mål, sparring og løbende feedback.

I øvrigt kan man sige om dig, at: 

 • Du er resultatorienteret og selvstartende med et højt drive krydret med en god portion vilje og tro på succes. 
 • Du er konkurrencemenneske og trives med at blive målt på dine egne og dit teams succes. 
 • Du har en konceptuel tankegang og arbejder målrettet med eksekvering af strategi, planer og koncepter. 
 • Du er forandringsparat og evner at omstille og fokusere din organisation til aktuelle markedsforhold eller opståede problemer, der kræver løsninger.
 • Du er en dygtig og troværdig kommunikatør, der evner at vinde tilslutning og bred opbakning til dine initiativer 
 • Du er teamplayer, og dit mindset holistisk, hvorfor du prioriterer det tværgående samarbejde.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og det vil være en fordel, hvis du kan begå dig på tysk. 

Du arbejder ubesværet med Office-pakken, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics NAV og SuperOffice.
 

Dine muligheder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed, med udvikling og vækst på agendaen. For den rette kandidat er der mulighed for at sætte et markant aftryk på virksomhedens fremtidige position i markedet. 

Du bliver en del af en stærk virksomhedskultur baseret på trivsel, tillid og faglig stolthed. Kulturen er dertil kendetegnet ved et uformelt arbejdsmiljø, korte beslutningsprocesser og et stærkt sammenhold mellem medarbejderne.
 

Ansøgning

Virksomheden samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen på telefon +45 2494 8800 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles løbende og fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

Frøslev Træ A/S er en af Danmarks største leverandører af træ til byggeriet. Virksomheden er anerkendt for en høj faglig viden og et omfattende produktprogram, hvor der til stadighed udvikles nye kundetilpassede løsninger, der sikrer en stærk position som den foretrukne leverandør til markedet.

Markedspotentialet er stort, løsningerne er mangfoldige og tager afsæt i høj teknisk viden og unik kundeservice. Alt sker i tæt samarbejde med kunden og med basis i naturmaterialet træ. Afsætningskanalerne er BtB samt rådgivning til arkitekter, ingeniører og slutbrugere.

Frøslev Træ A/S er velkonsolideret, ejerledet virksomhed med en høj trecifret millionomsætning. Virksomheden beskæftiger godt 100 medarbejdere på domicilet i Padborg.

Søg stillingen

06 / 2022