Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Foodservice Danmark – Salgschef til Kødkategorien


Søg stillingen

Med direkte reference til salgsdirektøren i FoodService Danmark er her tale om en helt unik karrieremulighed i en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked.

 

Du vil få det direkte ledelsesansvar for fire kompetente salgskonsulenter samt en central rolle i salgsledelsen som repræsentant for kødkategorien. 

 

FoodService Danmark’s vision er at blive den foretrukne fødevarepartner for det professionelle køkken i Danmark. Virksomheden positionerer sig ved at have en udviklende partnerrolle i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Visionen understøttes af en ambitiøs kommerciel strategi og et stærkt og dedikeret fokus på ferskvarer. Der investeres i ferskvareprofilen, hvilket understøtter den faglige stolthed såvel som den gode personlige service og den høje kvalitet i produkter og leverancer.

Jobbet

Som salgschef for kødkategorien får du ansvaret for kategoriens samlede salg via Foodservice Danmark’s tre centrale salgskanaler; Catering Engros, S-Engros samt salgsafdelingen for kontraktkunder. Dit afsæt bliver i Vemmelev, hvor Kødgrossisten konceptudvikler, producerer og forædler kødprodukter, og hvor du sammen med dit team har tæt sparring med virksomhedens kategoriafdeling. Kødgrossisten er netop blevet integreret i FoodService Danmark, og du får således en vigtig rolle i at drive og binde salget sammen på tværs af FoodService Danmarks salgskanaler.

  

Du vil indgå i salgsledelsen sammen med et salgsteam på Frugt og Grønt, en salgsdirektør for nationale kunder, en salgsdirektør lokale kunder samt en kædedirektør for S-Engros. Du får derigennem mulighed for at styrke dit kommercielle og strategiske view via tæt sparring med fagligt dygtige kollegaer. 

 

Du kan med den rigtige indstilling, holdning og en engageret indsats gøre en forskel og sætte dit eget præg på jobbet og dit team. Der er tale om et udfordrende job med frie rammer og gode muligheder for selv at tilrettelægge din arbejdsdag og dine salgsindsatser – mens der samtidig kræves, at du er fleksibel i fht. placeringen af din arbejdstid. 

Personen

Du har solid erfaring fra salg af fødevarer til foodservicebranchen, hvilket bidrager til din forståelse for de afgørende detaljer i salgssituationen, samtidig med at du har det store overblik og kan føre en faglig og professionel dialog med kunderne. Salg er dit DNA, og du er der altid for kunderne. Du plejer dit netværk og ved, hvem de vigtigste aktører er. Du kan dokumentere gode resultater via nuværende og tidligere stillinger.

 

Du har minimum 2-3 års ledererfaring i bagagen, og du motiveres af at sætte retning, motivere og begejstre. Du har desuden en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Som person er du stærk i relationer, ukuelig i salgsprocessen og har indgående forståelse for, hvad god rådgivning og salg er i fht. foodservice og HoReCa sektoren.  

 

Du er resultatorienteret, selvstarter og har et højt drive krydret med en god portion vilje og tro på succes. Du er en dygtig kommunikator og et udpræget konkurrencemenneske, som stortrives med selv at identificere og opbygge relationer til nye kundeemner, og du er vant til at blive målt på dine egne og dit teams resultater. Samtidig er du meget opmærksom på værdien af at være del af et stærkt team på tværs af forretningen, hvor I sparrer med hinanden for at kunne opnå de bedste løsninger.  

 

Du er derudover rutineret i MS-Officepakken, og har du kendskab til AX og CRM er det en fordel.

Dine muligheder

Du tilbydes et spændende job i en virksomhed i vækst. Du bliver del af en ambitiøs virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø og kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden. Du tilbydes en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer inkl. bil, bonus og pension.

Ansøgning

Foodservice Danmark samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon 2121 0094 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

FoodService Danmark er en ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark. Med deres unikke formatportefølje, er de i stand til at servicere alle typer af foodservice kunder i Danmark med unikke fødevareløsninger med særligt fokus på ferskvarer og høj service.

FoodService Danmark består af en række specialiserede divisioner, der er i stand til at levere alle typer af fødevarer til professionelle køkkener. Det er en del af deres fælles mission, at de udvikler løsninger og koncepter, der skal styrke deres kunders forretning og vækst – og at de ikke går på kompromis med kvaliltet, fødevaresikkerhed og service. Kort sagt arbejder de hver dag, med at sætte fødevareagendaen på foodservice markedet.

Gennem deres lokale tilstedeværelse er de i stand til at levere en målrettet og individuel service, til hver og én af deres kunder. Deres 29 cash & carry engros lagre rundt i Danmark, kan sammen med deres landsdækkende distributionsnet servicere deres kunder 365 dage om året.

Deres specialistselskaber inden for kød, ost, økologi samt frugt og grønt, tilbyder markedets bredeste og stærkeste sortimenter indenfor disse kategorier. De har en dyb indsigt i kundernes behov og er i et tæt samarbejde med leverandører i såvel ind- som udland.

Søg stillingen

06 / 2019
Foodservice Danmark