Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Flensted – Key Account Manager


Søg stillingen

Til salg på kædeniveau af alle Flensted Food Group’s produkter søges en resultatorienteret og kreativ Key Account Manager. Udover salget af Flensted brandet bliver du medvirkende til at indfri ambitionen om at Flensted Food Group bliver kundernes foretrukne Private Label leverandør.

Jobbet

Din opgave bliver salg af Flensted Fodd Group’s  produkter tællende kategorierne Kartoffel’kultur, Vel’skåret, Smags’pift og Deli’style. Flensted Food Group’s produkter er produceret i Danmark, og herudover har du adgang til produkter fra Wernsing koncernens øvrige europæiske selskaber. Dine største kunder vil være Dagrofa, Lidl, og Reitan Convenience og herudover bliver du også ansvarlig for online salget.

Du vil være det kreative bindeled mellem kunderne og produktionen, og det bliver dit ansvar sammen med kunderne at udvikle kategorierne, således at omsætning og andel på kategoriniveau bliver løftet.
 
Med reference til Salgsdirektøren bliver dine primære opgaver:
 • Årsaftaler med kæderne
 • Budgettering/forecast/opfølgning
 • Kundepleje, herunder sikre at virksomheden og dens produkter står stærk i kundernes bevidsthed
 • Sortiments-, produkt-, og emballageudvikling i tæt samarbejde med kunderne og fabrikkerne
 • Online salg
 • At være den kreative og fleksible sparringspartner, der sikrer at alt glider problemfrit for kunderne

Personen

Vi søger en resultat- og samarbejdsorienteret person, der motiveres af at udvikle virksomhedens relationer til kæderne. Du skal have indgående kendskab til detailhandel af fødevarer, og det er en forudsætning for succes, at du allerede har 2-5 års erfaring som Key Account Manager i fødevarebranchen.

 
Derudover kan man sige om dig at:
 • Du har arbejdet med Brand og Private Label produkter i fødevarebranchen, og du kan godt lide at eksperimentere med den gode smag
 • Du har en købmands næse for forretning, og du går altid efter den gode aftale – både på kort og lang sigt
 • Du evner at fastholde gode relationer til dine kunder og samarbejdspartnere
 • Hvis du har erfaring i online salg af fødevarer vil det være en fordel
 • Du er beslutsom, og du arbejder målrettet og struktureret
 • Du kan begå dig på engelsk og det vil være en fordel, hvis du også kan tysk

Dine muligheder

Du tilbydes en spændende stilling i en international koncern der samtidig har tydelig forankring i gode danske råvarer. Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på tingene. Du kører selvstændigt kontakten til dine kunder, og du måles på de resultater, du skaber i samarbejde med kunderne. Du får en tæt kontakt til produktudviklingen, og der er kort fra tanke til handling, hvorfor du også får rig mulighed for at afprøve de ideer du udvikler sammen med kunderne.

Ansøgning

Flensted Food Group samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Vores kunde, Flensted Food Group er ejet af tyske Wensing Food Family. Flensted Food Group er Danmarks største producent af kølede og frosne kartoffelprodukter og frisk snitgrønt. Herudover produceres mayonnaise salater og dressinger.

Søg stillingen

05 / 2017
Flensted