Fleggaard – Økonomidirektør


Søg stillingen

Med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for de økonomiske og finansielle aktiviteter i grænsehandlens største og mest toneangivende virksomhed, som tæller i alt 17 butikker fordelt på de to kæder Fleggaard og Calle samt Click & Collect.  Med en årlig omsætning i milliardklassen servicerer detailforretningen over 5 mio. besøgende kunder på årsbasis. 

 

Jobbet

Du bliver en del af ledergruppen i Fleggaard Detail og får en central rolle i den fortsatte udvikling af virksomheden. I tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe bliver du ansvarlig for at sætte retningen for fremtidens grænsehandel og for at nå virksomhedens strategiske mål.

Dine vigtigste opgaver bliver:

 • Ledelse af økonomiorganisationen, herunder sikre motivation og udvikling af afdelingens 17 medarbejdere.
 • Alle økonomiske og finansielle discipliner i virksomheden, herunder bogholderi, controlling, risikostyring mm.
 • Rapportering, månedsregnskaber samt årsrapporter for Fleggaard og Calle samt underliggende selskaber.
 • Videreudvikling af systemer (AX365 og Oracle EPM), processer og forretningsgange på finansområdet, herunder digitalisering og effektivisering.
 • Fremstilling og formidling af økonomiske analyser, business cases mm.
 • Deltagelse i strategiarbejde og organisationsudvikling, herunder deltagelse i bestyrelsesmøder

 

Opgaver vedrørende jura, likviditet, IT og forsikringer løses i samarbejde med koncernens centrale afdelinger. Du vil have din daglige gang på hovedkontoret, som er beliggende ved den dansk/tyske grænse. 

 

Personen

Du er teoretisk velfunderet, og det forventes, at du har en videregående uddannelse inden for økonomi/regnskab. Du fremstår med en solid økonomisk værktøjskasse, ligesom du kommer med min. fem års succesfuld ledererfaring. Det vil være en fordel såfremt din erfaring omfatter detailhandelsvirksomhed eller en virksomhed inden for FMCG.

Du har en kommerciel forståelse og er vant til at arbejde med økonomistyring på et strategisk plan, ligesom du har erfaring med at optimere og udvikle systemer, processer og forretningsgange. Din ledelsesmæssige værktøjskasse er veludviklet, og du fremstår som en synlig og motiverende leder, der går forrest og skaber en positiv og performanceorienteret kultur.  

Man kan herudover sige om dig, at du: 

 • Tænker og agerer holistisk med et skarpt øje for at se på tværs af værdikæden.
 • Formår at etablere værdifulde samarbejder med vigtige interessenter i og uden for virksomheden/koncernen. 
 • Er en god kommunikator og analytisk skarp, der evner at visualisere og præsentere tal af høj kvalitet og på en letforståelig måde. 
 • Besidder en god dømmekraft, og du formår at træffe rettidige og effektive beslutninger i et stærkt konkurrencepræget miljø.
 • Har et vindende væsen, fremstår proaktiv og forandringsparat og som evner at samle organisationen om fælles mål.
 • Er positiv og formår at sprede humør og begejstring i hele organisationen.
 • Besidder integritet og empati. 

 

Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau, ligesom du kan begå dig på mundtlig tysk. Det forventes, at du har bopæl maksimalt en times kørsel fra arbejdspladsen eller er villig til at flytte. 

 

Dine muligheder

Fleggaard Detail er grænsehandelens største aktør og har fortsat udviklingsambitioner. Hos Fleggaard Detail er der kort vej fra beslutning til handling, og du får stor indflydelse på forretningens drift og udvikling. Som en del af ledergruppen kommer du til at sætte retningen for fremtidens grænsehandel.

 

Ansøgning

Fleggaard Detail samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon +45 2121 0094 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Fleggaard Detail A/S er den største og førende virksomhed i grænsehandlen ved den dansk/tyske grænse, men der er flere andre aktører på dette marked med speciel appel til danske og svenske kunder. Detailforretningen består af de to kæder Fleggaard og Calle samt Click & Collect, som er i rivende udvikling. Fleggaard Detail er en del af Fleggaard-koncernen, der beskæftiger 1700 medarbejdere fordelt på 14 virksomheder i 10 lande. Fleggaard-koncernen er en af Danmarks største familieejede virksomheder.

Søg stillingen

10 / 2022