Fleggaard – Dynamisk Marketingdirektør


Søg stillingen

Med reference til den adm. direktør får du det overordnede ansvar for Fleggaard Detail’s marketingfunktion, som har ansvaret for alle marketingaktiviteter relateret til kæderne Fleggaard og Calle samt Click & Collect.

Marketingfunktionen skal på en rejse, hvor afdelingen skal udvikle sig til en strategisk motor, der sætter den kommercielle retning på lige fod med salg og indkøb. Indsigter fra marked og kunder skal omsættes til lønsomme initiativer, som skaber unikke kundeoplevelser og fortsat vækst i såvel butikker som i onlinekanalen. 

 

Jobbet

Du bliver en del af ledergruppen i Fleggaard Detail og vil således medvirke til at sætte den strategiske retning samt sikre eksekvering på de strategiske initiativer. I forlængelse heraf bliver det en væsentlig opgave at udvikle en slagkraftig marketingorganisation, som kan eksekvere på den igangværende strategi med særligt fokus på den digitale kunderejse.

Dine vigtigste opgaver bliver:

 • Lede, motivere og udvikle marketingorganisationen, herunder tilføre digitale kompetencer.
 • Eksekvering på den digitale strategi, herunder fokus på og opbygning af SoMe markedsføringsplatform.
 • Opbygge og implementere databaserede indsigter om marked og kunder, for at kunne målrette marketingarbejdet, herunder kanalstrategier.
 • Kommercialisere og markedsføre det nye Click & Collect setup.
 • Udvikle Fleggaard Detail forretningen i samarbejde med den øvrige ledergruppe og på tværs af funktioner. 

 

Personen

Vi søger en moderne marketingdirektør, der forstår detailhandlen/kunderejsen, herunder den digitale rejse. Du har således et indgående kendskab til digital markedsføring, ligesom du besidder en stærk data- og analytisk forståelse.

Du kommer med solid ledelseserfaring fra en større marketingafdeling – enten som marketingdirektør i en mindre virksomhed eller som marketingchef i en større virksomhed inden for detailhandel eller FMCG. 

Du fremstår ambitiøs og med et særdeles kommercielt mindset. Du har med succes initieret og drevet strategi- og digitaliseringsprojekter, fordi du formår at sætte retning/mål, evner at eksekvere og få organisationen med på rejsen.

Dertil er din profil kendetegnet ved følgende personlige karakteristika:

 • Brænder for at skabe resultater. 
 • Besidder et positivt livssyn, hvor du ser muligheder fremfor begrænsninger.  
 • Tænker og agerer holistisk med et skarpt øje for at se på tværs af værdikæden.
 • Formår at etablere værdifulde samarbejder med vigtige interessenter i og uden for virksomheden/koncernen. 
 • Du er analytisk skarp, du er yderst talstærk og dine beslutninger er funderet på de mange data, der er tilgængelige i moderne detailhandel. 
 • Du besidder en god dømmekraft og formår at træffe rettidige og effektive beslutninger i et stærkt konkurrencepræget miljø. 
 • Du har et vindende væsen og fremstår som en dygtig kommunikator, der evner at samle organisationen om fælles mål.

 

Dine muligheder

Fleggaard Detail er grænsehandelens største aktør og har fortsat udviklingsambitioner. Hos Fleggaard Detail er der kort vej fra beslutning til handling, og du får stor indflydelse på forretningens drift og udvikling. Som en del af ledergruppen kommer du til at sætte retningen for fremtidens grænsehandel.

 

Ansøgning

Fleggaard Detail samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon 21 21 00 94 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Fleggaard Detail A/S er den største og førende virksomhed i grænsehandlen ved den dansk/tyske grænse, men der er flere andre aktører på dette marked med speciel appel til danske og svenske kunder. Detailforretningen består af de to kæder Fleggaard (8 butikker) og Calle (8 butikker) samt Click & Collect, som er i rivende udvikling. Fleggaard Detail er en del af Fleggaard-koncernen, der beskæftiger 1700 medarbejdere fordelt på 14 virksomheder i 10 lande. Fleggaard-koncernen er en af Danmarks største familieejede virksomheder.

Søg stillingen

06 / 2022