EWII – Cloud Engineer med Azure superpowers søges!


Søg stillingen

Dine ”heroiske” ansvarsområder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed i en sektor i rivende udvikling. Du bliver ligeledes en del af en moderne IT-afdeling, hvor dit ansvar kommer til at inkludere følgende:

  • Make it shine: Daglig drift og vedligeholdelse af Azure-platformen.
  • Make it better: Løbende optimering og videreudvikling af platformen.
  • Make new things: Projektarbejde med tæt sparring til bl.a. vores Solution Architects og Integrationsspecialister.

 

Om vores øko-friendly Headquarter

Vores IT-afdeling består af 35 engagerede superhelte/heltinder inden for forskellige IT-discipliner. Vi deler en fælles passion for teknologi og samarbejde på tværs af specialområder. Hos os er der plads til fejl, spørgsmål og fælles læring – vi hjælper og inspirerer hinanden. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold og plads til både faglig og personlig udvikling. Vi har et rigtigt stærkt fællesskab, hvor der er tid til sparring, (oftest) faktabaserede diskussioner om f.eks. citronmåner, dårlige jokes, fredagsplaylisten og en fyraftensøl om fredagen. Derudover er der også en række sociale arrangementer, der falder løbende hen over året.

 

Den superhelt vi søger

Vi forventer du har flere års teknisk erfaring med Azure-teknologien fra en lignende stilling samt en relevant IT uddannelse bag dig. Derudover forventer vi at:

  • Du er nysgerrig, initiativrig og vant til at række ud og samarbejde med både forretningen og dine kolleger.
  • Du trives godt i teamarbejde og er god til at dele viden med dine kolleger.
  • Pligtopfyldende og tryg ved at søge hjælp eller sparring.
  • Har Azure kurser m.m. med i bagagen.

 

Hvad vi tilbyder

En fuldtidsstilling med base i Kolding, hvor der er rum til både arbejde og privatliv. Du vil få reference til Afdelingslederen i EWIIs IT Infrastructure. Hos EWII værdsætter vi både vores arbejde og vores frihed. Enhver superhelt har brug for at koble af, og det forstår vi. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

 Hør hvordan hverdagen er hos os
 

Er du den superhelt vi mangler?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of People & Business Development Susanne Reinert på 21158781 ved GML-HR der varetager rekrutteringen på vegne af EWII. Du kan læse mere om EWII som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med på LinkedInFacebook og Instagram. Stillingen besættes hurtigst muligt, og kan søges, så længe den er online på ewii.dk.

 

PS: Superheltekræfter er ikke påkrævet, men hvis du har, hører vi gerne om dem til samtalen.

Om EWII Koncernen

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  
 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.  

Søg stillingen

02 / 2024