Epta – Project Manager


Søg stillingen

Kan du lide projektarbejde i et B2B-miljø, og har du teknisk viden? Trives du i et uformelt miljø, hvor du har indflydelse og kan forme din egen dag?

Betyder det noget for dig at arbejde i en virksomhed med stærke værdier, og som har en klar politik for bæredygtighed og miljø?

Så kan det være dig, vi søger som Project Manager til Epta Refrigeration Denmark.

Der er stor efterspørgsel efter Eptas produkter og services, og virksomheden har en fin portefølje af projekter. Derfor søger vi en erfaren Project Manager, som har lyst til at drive spændende projekter og dagligt gøre en forskel i en af Danmarks førende leverandører af køle og fryseløsninger.
 

Jobbet

Du får en alsidig rolle som Project Manager med ansvaret for at gennemføre egne projekter i installationsafdelingen. Det er en stilling med både kundekontakt, tekniske og administrative opgaver, hvor du får mange snitflader internt og eksternt.

Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

 • Problemløsning vedr. koordinering af opgaver mellem salg-, service- og projektafdelingen
 • Daglig kontakt med kunder, serviceteknikere, og samarbejdspartnere
 • Deltage på byggemøder med kunden og dennes leverandører
 • Sikre indkøb af komponenter til projektet via organisationen
 • Disponering af aftaler sammen med afdelingsledelsen
 • Teknisk afklaring og dimensionering
 • Intern / ekstern dokumentation og tilsikre overholdelse af kunde og myndighedskrav 
 • Styring og samarbejde på tværs af fag i afdelingen samt andre afdelinger i koncernen
 • Tids- og økonomistyring 
 • Kvalitetssikring efter KS
   

Du får en travl og afvekslende hverdag, hvor du gerne må bidrage til at udvikle de interne procedurer og arbejdsgange. Du skal endvidere deltage i overordnet planlægning og koordinering i afdelingen.
 

Personen

Vi søger en projektleder, evt. kombineret med erfaring indenfor kølebranchen eller anden beslægtet branche.

Du skal have gode kommunikative evner og være teknisk orienteret.

Derudover kan man sige om dig, at du:

 • Har en god ordenssans og er kvalitetsorienteret
 • Er god til at strukturere og planlægge dit arbejde
 • Er ambitiøs, proaktiv og tillidsvækkende.
 • Har gode IT-kompetencer – erfaring med SAP er en fordel.
 • Har erfaring med installationsopgaver inden for industri- eller byggebranchen.
 • Er kommunikerende, relations skabende og god til at skære igennem og sætte retningen. 

 

Dine muligheder

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en flad struktur, hvor du får stor berøringsflade såvel internt som eksternt. Der er mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen, og du forventes at bidrage til at udvikle virksomhedens processer omkring projekthåndtering. 

Du kommer til at arbejde i en stor international koncern med betydeligt fokus på innovation, medarbejderudvikling og en ambition om at være branchens førende virksomhed. 

Konkurrencedygtige ansættelsesvilkår forhandles, og i den første periode vil du komme igennem vores betydelige on-boarding program.
 

Ansøgning

Epta Refrigeration Denmark samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen”-knappen.

Mød Epta

Epta Refrigeration Denmark er markedsledende leverandør af køleudstyr og service primært til convenience- og detailkæder. Virksomheden er en del af den italienske industrigruppe Epta Refrigeration Spa, som er specialiseret inden for kølesystemer til Food & Retail-industrien med selskaber i mere end 50 lande og 8000 medarbejdere.

I 2023 styrkede Epta sin markedsposition i Nordeuropa ved indgåelse af joint venture med kølevirksomheden Viessmann Refrigeration. Tilsammen er de to brands den største One-Stop Shop, på det danske marked, med afdelinger i Køge, Viborg og Farum og ca. 130 medarbejdere.

Eptas virksomhedskultur er præget af et stort engagement i innovation og miljø, og virksomheden går forrest i udviklingen af topmoderne bæredygtige kølesystemer og teknologier.

Læs mere om virksomheden på www.epta-denmark.com/en

Søg stillingen

07 / 2024