Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

ECCO – Sales Forecaster – Ambitiøs og dedikeret talknuser


Søg stillingen

Jobbet

Som Sales Forecaster er du ansvarlig for at levere salgsforecastet for Nordregionen (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Baltikum) baseret på mål, salgsresultater og markedstendenser. Du arbejder sammen med produktchefen og salgsteamet, og bidrager med en stærk dataanalyse, så I kan udarbejde og fastholde de årlige planer for salget.  

 
Sammen med produkt- og salgsteamet sammensætter I kollektionerne til det nordlige marked og forbereder den indledende forecast i CDMI (software værktøj fra TXT). Denne proces foregår fire gange om året på ECCOs hovedkvarter i Tønder. Du er ansvarlig for at overvåge forecastet ift. budgettet samt at udvikle, analysere og justere dette på ugentlig basis, så det stemmer overens med salgsplanerne og den feedback der kommer fra virksomheden. Du vil yderligere bidrage til at forbedre forecastets nøjagtighed, samt proaktivt foreslå forbedringer, således man kan opnå de maksimale resultater.  
 
Du vil referere direkte til General Manager North, hvilket understreger den strategiske betydning af denne rolle. Du er leddet mellem Product Management, Sales North teams og S&OP ledelsesteamet, som er placeret i det regionale hovedkvarter i Amsterdam. 

Din baggrund

Du er en igangsætter med en “can-do” -indstilling, som er vant til at arbejde selvstændigt og har stærke interpersonelle færdigheder, og som kan begå sig på alle niveauer i virksomheden. Den ideelle kandidat viser også stærke analytiske, organisatoriske og administrative færdigheder samt evnen til at tænke kommercielt.

 
Du har mindst 5 års erhvervserfaring med enten forecast, planlægning/planning, indkøb eller erfaring fra en merchandiser-rolle inden for detail/FMCG, hvor du med succes har bidraget til forretningens resultater. Derudover har du en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. master, bachelor, diplom eller tilsvarende. 
 
Det forventes, at du deltager i konferencer i Danmark, kick-off’s i Europa og møder inden for EMEA-regionen og Norden. Der vil være ca. 30 rejsedage om året. 
 
Yderligere krav: 
 
  • Avancerede computerfærdigheder i Excel (makroer, v-opslag, pivottabeller, komplekse formler osv.)
  • Erfaring med SAP, CDMI / TXT og CRM værktøjer som Salesforce
  • Flydende på engelsk (skrift og tale)
  • Skandinavisk sprog er en forudsætning
  • Stærke analytiske færdigheder og evnen til at mestre kompleksitet
  • Proaktiv og løsningsorienteret holdspiller
  • Stærk tidshåndterings færdigheder
  • Evne til at arbejde i et dynamisk og tempofyldt miljø, men forblive rolig under pres 

Dine muligheder

Du bliver tilbudt en rolle med muligheden for at påvirke og tilføje betydelig værdi til ECCOs vækstplaner. Du bliver en del af en organisation med mere end 19.800 medarbejdere rundt omkring i verden.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte konsulent Martin Eriksen på +45 3133 8229 for at høre mere om stillingen og få yderligere oplysninger. Alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du ønsker at komme i betragtning til denne stilling, bedes du venligst søge ved at klikke på knappen “Søg stillingen”. CV og ansøgningen skal sendes på engelsk

ECCO Sko A/S er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1963. Virksomheden blev grundlagt i Bredebro, Sønderjylland, hvor den stadig har hovedsæde. Innovation har altid været omdrejningspunktet for udvikling og produktion af såvel sko som i de senere år også tasker m.m. Det bliver til omtrent 20 millioner par sko hvert år. ECCO er også en af verdens største producenter af kvalitetslæder og leverandør til en række luksus-brands verden over. ECCO har 18.500 medarbejdere, og produkterne sælges i mere end 90 lande.

Søg stillingen

01 / 2018
ECCO